Nasrallah: Netanyahu savaşı kaybetti

Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Refah'a girseler dahi savaşı kaybettiğini ve Hamas'ı ortadan kaldıramayacağını belirtti.

Nasrallah: Netanyahu savaşı kaybetti
Nasrallah: Netanyahu savaşı kaybetti
GİRİŞ 14.03.2024 09:35 GÜNCELLEME 14.03.2024 09:35
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Nasrallah, Hizbullah'ın ramazan ayı münasebetiyle düzenlediği programa video-konferans aracılığı ile katıldı.

Konuşmasında İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'ye düzenlediği saldırılara değinen Nasrallah, Netanyahu'ya hitaben, "Refah'a girseler dahi savaşı kaybettiklerini, Hamas'ı ve direnişi ortadan kaldıramayacaklarını" söyledi.

Nasrallah, Lübnan'ın güneyindeki sınırı üzerinde yaşanan çatışmalarda İsrail'in ölen askerler ve hedef alınan askeri araçların sayısını "büyük bir gizlilikle" açıklamadığını vurguladı.

İsrail'in Lübnan'ın güneyine yönelik hava saldırıları nedeniyle 5 ay içerisinde meydana gelen "ekonomik kayıplara" değinen Nasrallah, "Lübnan'ın güneyindeki ekonomik kaybı, işgalin (İsrail'in) kuzeydeki ağır kaybı ile karşılaştırılmaz." dedi.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 8
  • Ali Can 1 ay önce Şikayet Et
    Mezhepçi ve takiyyeci İran'ın kuklası ve yardakçısı, başka birşey değil. İsimlerine, lakaplarına aldanmayın; takiyyeleri gereğidir bunlar.
    Cevapla
  • Allah Büyük. 1 ay önce Şikayet Et
    Barış isteyen Rabin'i katleden Kasap Şaron da gitti.
    Cevapla
  • FİTNE 1 ay önce Şikayet Et
    Allah cc. Birliğimizi Korusun. İçimizdeki siyonistler daha tehlikeli.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Anlaşılan İsrail kazansın diye büyük mücadele veriyorsun Hasan Nasrallah. Rabbim sizlere fırsat vermesin
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bunlar ABD maşası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"