Kassam Tugayları'ndan İsrail'e esirlerin açlık ve susuzluk çektiği mesajı!

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze halkının yaşadığı açlık ve susuzluktan İsrailli esirlerin de etkilendiğini anlattığı bir video yayımladı.

GİRİŞ 18.03.2024 00:53 GÜNCELLEME 18.03.2024 00:53
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın Telegram hesabından yayımladığı videoda önce İsrail'in havadan Gazze'ye düzenlediği saldırıları anlatan karikatür yer aldı. Bu karikatürde evlerin, hastanelerin ve ambulansların bombalandığı ve insanların öldüğü görüldü.

Bir diğer karikatürde insanların yiyecek kuyruğuna girdikleri, İsrail ordusunun, insani yardım almak isteyenlere saldırdığı, insanların yardım almaya giderken canlarından olduğu anlatıldı.

"NAZİST İSRAİL, GAZZE HALKINA İÇİRDİĞİ BARDAKTAN ESİR ASKERLERİNE DE İÇİRİYOR"

Sonuncu karikatürde ise giysilerinde Davut Yıldızı olan 2 İsrailli esir, önlerinde boş bir tabak ve boş bir bardakla resmedildi. Videonun sonunda ise İbranice, Arapça ve İngilizce olarak "Nazist İsrail, Gazze halkına içirdiği bardaktan esir askerlerine de içiriyor." yazısı çıktı.

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde 8 Mart'ta yaptığı açıklamada, İsrailli esirlerin de Gazze'de yaşanan açlıktan etkilendiğini kaydetmiş ve "Esirlerin çoğunda, yetersiz beslenme, susuzluk ve zayıflık görülüyor. İlaç ve gıda olmadığı için hastalıklar hayatlarını tehdit etmeye başladı. Bir kısmı da daha önce açıkladığımız gibi saldırılarda hayatını kaybetti." ifadelerini kullanmıştı

KAYNAK: AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 14
  • as selam 1 ay önce Şikayet Et
    Hergün yüzlerce sabi ölüyor. kesin çözüm yerine karikatür. Yakında gazze diye biryer kalmayacak.
    Cevapla
  • Chnnem 1 ay önce Şikayet Et
    Bu karikatür insanlığı harekete geçirmek için, bence güzel olmuş, şimdi tüm halklar Filistin'in yanında. İnşallah İsrail yerle yeksan olur.
    Cevapla
  • Han 1 ay önce Şikayet Et
    İsrail'e 1945 fotoğraflarını gösterin. Ama onların kalpleri mühürlenmiş. Ne gösterirsen göster yinede görmezler
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    on bir eylül gibi, itrailin esirler için endişesi yok, çocuk kadın öldürerek, savaşa giden terör devleti hezimete uğruyor,
    Cevapla
  • İklimDeğişikliği 1 ay önce Şikayet Et
    Lahey neden harekete gecip soykırımcı siyonist yönetimin cezasını kesmiyor.
    Cevapla
  • Duran 1 ay önce Şikayet Et
    Lahey kimin şirketi
    Cevapla
  • yolcu 1 ay önce Şikayet Et
    it itin etini yermi yaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri: 42 bin polis görevde
Türkiye'nin operasyonu öncesi PKK'dan şeytani Irak planı!