DİB Erbaş Başkanlığın Mekke'de yürüttüğü hizmetleri inceledi

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Başkanlığın 2024 Umre Organizasyonu kapsamında Mekke'de yürütülen hizmetleri inceledi.

GİRİŞ 18.03.2024 14:28 GÜNCELLEME 18.03.2024 14:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Mekke'de başta Türk hacılar olmak üzere bütün hacılara hizmet veren sağlık ekip başkanlığını ziyaret etti.

DİB'DEN MEKKE'DE KUSURSUZ HİZMET

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erbaş, Ramazan umresine gelenlere verilen hizmetleri incelemek üzere 2024 Umre Organizasyonunda görev Mekke Koordinasyon ve İskan Ekip Başkanlığı, Fetva ve İrşat Ekip Başkanlığı, Denetim Gözetim ve Rehberlik Ekip Başkanlığı ve Sağlık Ekip Başkanlığını ziyaret etti.

Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Erbaş'ın ziyaretlerine, Mekke Din Hizmetleri Ataşesi Ahmet Oğuz da katıldı.

KAYNAK: AA
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • Davut 1 ay önce Şikayet Et
    Sen birak mekke yi medineyi israil zulmune care bulmaya calisin batili ulkelerin direndigi gibi direnseydiniz savas durmustu simdi menfaat nerdeyse oraya kosarsininz sizler yaziklar olsun muslumaniz diye dolanmayin sagda solda israile gidip siyonistlere sarilmadiginiz kaldi gerci yakinda onuda yaparsiniz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi