Harry ve Meghan'ın biyografileri kısaltıldı

İngiliz Kraliyet Ailesi'nde kriz bitmiyor. Kate'in öldüğü iddiası kamuoyunda dolaşırken, kraliyet görevlerinden ayrılarak ABD'ye taşınan Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın biyografileri de bir gece operasyonuyla kısaltılarak birleştirildi.

Harry ve Meghan'ın biyografileri kısaltıldı
Harry ve Meghan'ın biyografileri kısaltıldı
GİRİŞ 20.03.2024 09:54 GÜNCELLEME 20.03.2024 10:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İngiltere Kraliyet Ailesi'nin resmi web sitesinde bulunan Prens Harry ve Meghan Markle'ın biyografileri kısaltılarak birleştirildi.

2020'de kraliyet görevlerinden ayrılarak ABD'ye taşınan çiftin, web sitesinde hayat hikayelerinin bulunduğu ayrı sayfalar birleştirilerek kısaltıldı; üstelik ailenin skandallarla anılan ismi Prens Andrew'un yanına yerleştirildi.

Meghan'ın çeşitli hayır kurumlarına verdiği desteği anlatan 14 paragraflık tam sayfa kaldırıldı; yerine Kraliyet Ailesi olarak görev yaptığı sırada başında olduğu bazı kuruluşların listelendiği tek bir cümle eklendi.

Harry yeni ortak biyografide sadece beş paragraflık kısımda yer aldı. Çiftin biyografileri aynı zamanda sitenin en alt kısmına konuldu.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Osmanlı'nın Ahı sizi paramparça edecek inşallah.
    Cevapla
  • Fethi 1 ay önce Şikayet Et
    Adam olana yeter
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Yapmayın şunların haberlerini siz yapmayın bari ya
    Cevapla
DİĞER HABERLER
2 bin yıldır kırılmayan fay: 'Yakın bir zamanda' diyerek uyardı!
İsrail bunu konuşuyor! Ordu ve Netanyahu karşı karşıya