Son dakika ile duyurdular! ABD'den 'Gazze' için ilk adım...

Son dakika haberi... AFP'nin geçtiği son dakika haberine göre, ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Washington'ın Gazze'de 'derhal ateşkes' çağrısında bulunan BM karar taslağını sunduğunu söyledi.

GİRİŞ 21.03.2024 08:05 GÜNCELLEME 21.03.2024 11:12
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... İsrail'in durmaksızın saldırılarını devam ettirdiği Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor...

Dünya güne ABD Dışişleri Bakanı Blinken'den gelen açıklama ile uyandı.

AFP'de yer alan son dakika haberine göre, ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Washington'ın Gazze'de 'derhal ateşkes' çağrısında bulunan BM karar taslağını sunduğunu söyledi.

BLİNKEN İLE PRENS SELMAN GÖRÜŞTÜ

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile başta Gazze Şeridi'ndeki gelişmeler ve ateşkes çabaları ile bölgesel ve uluslararası gelişmeleri görüştü.

Suudi Arabistan resmi ajansı SPA'nın haberine göre, Bin Selman, ülkesini ziyaret eden ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile Cidde'de bir araya geldi.

Bin Selman ile Blinken'in görüşmesinde iki ülke arasındaki ikili ilişkiler ve ortak işbirliği alanları gözden geçirildi.

Görüşmede ayrıca Gazze Şeridi ve çevresinde yaşanan gelişmeler, askeri saldırıların durdurulması, güvenlik ve insani etkilerinin giderilmesine yönelik çabaların yanı sıra bölgesel ve uluslararası ortak öneme sahip gelişmeler ele alındı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 69
  • osmanli torunu 1 ay önce Şikayet Et
    muslumanlarin agzina bir parmak bal caliyorla boyle yalanlarla yapacaklarini yapiyorla
    Cevapla
  • bülent 1 ay önce Şikayet Et
    abd kendi aklı ile dalga geçiyor hem silah satıyor hemde ateşkese engel oluyor her dalda oynuyor
    Cevapla
  • Vatan 1 ay önce Şikayet Et
    Amerika dünya tarihinin en büyük kafiri ve milyonlarca masumu vahşice katletmiş olan bir ülke. Allah bu kafir ülkenin başına binlerce nükleer bomba yağmasını nasip etsin.
    Cevapla
  • Muhsin 1 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN ADALETİNİ İSTERİZ ALLAHIN RAHMETİNİ BEREKETİNİ FAZLINI KEREMİNİ İHSANINI İKRAMINI LUTFUNU NURUNU RIZKIMIZI MAĞFİRETİNİ MERHAMETİNİ RIZASINI SEVGİSİNİ HOŞNUTLUĞUNU VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİZ ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ. Amin
    Cevapla
  • Leylek 1 ay önce Şikayet Et
    Abd İyi polis kötü polisi oynar her zaman . bütün kötülüğün kaynağıdır onlar . siyonların merkezidir. Kesinlikle güvenmeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti