Mücahitlerden darbe üstüne darbe: Çok sayıda İsrail askeri havaya uçuruldu!

Filistinli mücahitler, Gazze'de destansı bir mücadele veriyor. Kuşatma altındaki işgalci İsrail askerlerini hedef alan Kassam Tugayları, tünele giren bir birliği etkisiz hale getirdi. Kudüs Tugayları ise siyonistlerin toplandığı üssü vurdu.

GİRİŞ 21.03.2024 17:24 GÜNCELLEME 22.03.2024 10:21
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Gazze’de soykırımcı işgal kuvvetlerine karşı destansı bir mücadele veren Filistinli mücahitler, son gelişmelerle ilgili duyuruda bulundu. Kassam Tugayları, son girdiği çatışmaların ve saldırıların görüntülerini paylaştı. Kassam Tugayları, kuşatma altındaki Şifa Hastanesi çevresindeki işgalci İsrail askerlerine yönelik baskınlar düzenledi ve bubi tuzaklı bir tünele giren Siyonistleri havaya uçurdu. Kudüs Tugayları ise bir SİHA’yı hedef aldı ve İsrail askerlerinin toplandığı üssü havan bombardımanına tuttu.

ŞİFA HASTANESİNİ KUŞATAN İŞGALCİLERE DARBE VURULDU

Şifa Hastanesi çevresini kuşatan Siyonist İsrail’e baskınlar düzenleyen Filistinli mücahitler, işgalci tankları imha etti. Şiddetli çatışmalarda işgalci İsrail kuvvetlerine zayiat veren Kassam Tugayları, henüz sayısı belirlenemeyen çok sayıda Siyonist askeri yaraladı ve öldürdü.

TÜNELE GİREN SİYONİST BİRLİK HAVAYA UÇURULDU

Kassam Tugayları, Han Yunus’un kuzeyindeki el-Karara bölgesinde bir İsrail birliği havaya uçuruldu. Bubi tuzaklı bir tünele giren İsrail birliğinin tamamı etkisiz hale getirildi. İşgalci birliğin tüm askerleri yaralandı ve öldürüldü.

ASKERİ PERSONEL TAŞIYICISI İMHA EDİLDİ

Kassam Tugayları, Gazze’nin kuzeybatısında yer alan el-Zehra yerleşim yerinde saldırı düzenledi. Yasin-105 roketi ile gerçekleştirilen saldırıda zırhlı askeri personel taşıyıcısı hedef alındı. İçindeki askerlerin ölü ve yaralı bırakıldığı bildirildi.

SİYONİSTLERE BOMBARDIMAN

Kudüs Tugayları, son yaptığı bilgilendirmede Siyonist İsrail askerlerinin toplandığı alanın hedef alındığı kaydedildi. Kudüs Tugayları, tespit edilen askeri üssün havan toplarıyla imha edildiğini açıkladı.

SİHA’LAR HEDEF ALINDI

Ayrıca Kudüs Tugayları, insansız hava araçlarını (İHA) hedef aldığı görüntüleri de paylaştı. İsrail’e ait İHA’lar, uçaksavarlarla hedef alındı.

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 88
  • benn 1 ay önce Şikayet Et
    müslüman alemi sadece dua ediyor,silah,tanksavar,mühimmat,özel tim gönderin kardeşim gizliden bari yardım edilse.savaş hali indirin siyonistleri.
    Cevapla
  • Vatan 37 1 ay önce Şikayet Et
    7 ekimden bu yana Filistinli kardeşlerimiz hep dualarımda. Şimdide ramazan hürmetine Filistinli kardeslerimi muzaffer eyle. İnsanlık ve İslam düşmanı itraili perişan et Allah'm diye dua ediyorum. İnşaallah dualarımız kabul olur.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    allah yartımcı olsun bu kafırlerın kokunu kazıyın
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Ben bu mücahitlerin ellerinden öpeyim... Rabbim size güç kuvvet versin inşaallah...
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Amiiiin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak