Macron'dan boks paylaşımı

Fransız liderin boksörlüğünü öne çıkardığı fotoğrafları farklı yorumlara neden oldu.

GİRİŞ 23.03.2024 10:08 GÜNCELLEME 23.03.2024 16:22
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un boks antrenmanı yaparken çekilen fotoğrafları ülkede eğlence, şaşkınlık ve hayretle karşılandı.

Macron'un resmi fotoğrafçısı Soazig de la Moissonniere tarafından Instagram'da paylaşılan siyah beyaz fotoğraflarda cumhurbaşkanı koyu renk tişört ve eldivenlerle spor yaparken görülüyor.

Görüntülerden birinde cumhurbaşkanı sağ eli kum torbasına temas ederken dişlerini sıkıyor, diğerinde ise arka arkaya yumruk atarken yoğun bir konsantrasyon ifadesi taşıyor.

RUSYA'YA MESAJ

Fotoğraflara ilişkin yorum yapmaktan geri durmayan bazı kişiler, paylaşılan kareleri Macron'un Moskova'ya karşı giderek sertleşen tutumuyla ilişkilendirdi. 

Geçtiğimiz haftalarda Rusya'nın Ukrayna'da kazanması halinde Avrupa'nın güvenliğinin tehlikeye gireceği uyarısında bulunan Macron kiev'e destek olmak için Batılı askerlerin gönderilmesi ihtimalini yineledi.

Le Parisien gazetesine konuşan siyasi iletişim uzmanı Prof. Philippe Moreau-Chevrolet "Bu mesaj Vladimir Putin'e yöneliktir" dedi ve Macron'un "mücadelenin içinde" olduğunu göstermek istediği yorumunu yaptı.

Diğer yorumcular ise judo ve ata binme gibi sporlarla uğraşırken çekilmiş fotoğraflarını paylaşmasıyla tanınan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile karşılaştırmalar yaptı.

MAÇOLUK ELEŞTİRİSİ

Fransız Yeşiller Partisi EELV milletvekili Sandrine Rousseau fotoğraflarda çizilen maço imaj nedeniyle cumhurbaşkanını eleştirdi.

KAYNAK: EURONEWS
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • Murat44 1 ay önce Şikayet Et
    Rusyadaki saldırı sonrası bilerek vermiştir bu pozu.Belkide Fransız istihbaratı rusya saldırısını planlamıştır,işid bağlantısı mutlaka vardır bunların.Pozuda manidar vermiştir.Putin acımamalı
    Cevapla
  • Morelli 1 ay önce Şikayet Et
    Caresizligin gostergesi
    Cevapla
  • Vatansever 1 ay önce Şikayet Et
    Rusya istese tüm Avrupayı bir saate yok eder,Rus nükleer füzeleri Avrupayı haritadan siler, ,,,,
    Cevapla
  • Morelli 1 ay önce Şikayet Et
    Salyangoz kafa rusya iki dakikada parise atomu yollayacak
    Cevapla
  • Nihavent 1 ay önce Şikayet Et
    Tutmayın küçük enişteyi )))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...