Moskova'daki katliamda İsrail şüphesi! “Rusya’ya bedel ödeteceğiz”

Moskova'da gerçekleşen saldırıyı DAEŞ terör örgütü üstlendi. Ancak geçtiğimiz aylarda İsrailli politikacı Amir Weitmann, tehditlerde bulunarak "Rusya bedel ödeyecek" demişti.

GİRİŞ 23.03.2024 15:04 GÜNCELLEME 23.03.2024 16:16
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Rusya'nın başkenti Moskova'da dün gece konser salonuna gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 93'e yükseldi. Rus güvenlik güçleri, saldırıyı kamuflaj giymiş 5 saldırganın gerçekleştirdiğini bildirirken, saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlendi.

İSRAİL'İN PARMAĞI MI VAR? RUSYA'YI TEHDİT ETMİŞTİ

Saldırıyı terör örgütü DAEŞ üstlense de İsrail'in dahil olup olmadığı şüphesi gündem oldu.

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun lideri olduğu Likud partisinden Amir Weitmann, Rusya'yı tehdit eden açıklamaları akıllarda soru işaretlerine neden oldu.

Geçtiğimiz Ekim ayında Rusya haber ajansı Rusia Today'e konuşan Siyonist Amir Weitmann, "Maaşını Rusların verdiğini ve bu kanalda Rus propagandası yapıldığını biliyorum ancak dikkatli olmalısın. Bu savaşı kazanacağız ve bitireceğiz. Çünkü biz güçlüyüz. Savaşı kazandıktan sonra ise Rusya bir bedel ödeyecek. Rusya, İsrail'in düşmanlarını destekliyor." ifadelerini kullanmıştı..

KATLİAMCI İSRAİL'DEN FİLİSTİNLİLERE 'NAZİ' BENZETMESİ

Katliamcı İsrail'in iktidar partisinde yetkili Weitmann, Filistinlilere 'nazi' benzetmesi yaparak, "Rusya bize soykırım yapmak isteyen nazi insanları destekliyor. Ve bu yüzden Rusya bunun bedelini odayacak. Bu nazilerin (Filistinililerin) işini bitireceğiz ve bu savaşı kazanacağız. Belki biraz zaman alacak ancak bu savaşı kazanacağız. Sonrasında Rusya'nın bu yaptıklarını unutmayacağız. Geleceğiz ve Rusya olarak yaptıklarınızın bedelini ödeyeceğinizden emin olacağız." diye konuşmuştu.

'RUSYA'YA BEDELİNİ ÖDETECEĞİZ'

Weitmann, "Rusya ve İsrail'in tüm düşmanları İsrail'deki Yahudilerin soykırımına destek olmak için elinden gelen her şeyi yapan insanlara bedelini ödeteceğiz. Bunların hiçbirini unutmuyoruz. Bu söylediklerimi iyi hatırlayın, bunun beledini ödeyeceksiniz." diyerek Rusya'yı tehdit etmişti.

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 79
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    şu lanetli millet Yeryüzünün yüz karası
    Cevapla
  • Gültepeli bjk 1 ay önce Şikayet Et
    Katil abd ve yahudi katil israilin maşaları deaş pkk itleri bunlar dünya nın pisliği Putin sen ilk adımını att O itler sana saldıramaz Çin gibi bir Devlet Arkanda
    Cevapla
  • Kara 1 ay önce Şikayet Et
    Saldırı emrini İsrail mi verdi yoksa Amerika mi?
    Cevapla
  • Analist 1 ay önce Şikayet Et
    Nikol Paşinyan yaptırmış olabilir'mi ?
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Rusya İsrail'i döver
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha
AK Parti'de reform adımları