Ukrayna, Kırım'a yoğun füze saldırısı başlattı

Sivastopol Valisi Mihail Razvojayev, Ukrayna ordusunun, Rusya’nın yasa dışı ilhak ettiği Kırım Yarımadası’na yoğun füze saldırısı başlattığını açıkladı

GİRİŞ 24.03.2024 01:50 GÜNCELLEME 24.03.2024 09:20
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Sözde Sivastopol Valisi Mihail Razvojayev, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Moskova saatiyle 22.44’te hava saldırısı alarmı verildiğini duyurdu.

SİVASTOPOL VE GÜNEY KOYLARINDA DUMANLAR YÜKSELİYOR

Sivastopol’deki bütün hava savunma sistemlerinin çalıştığını aktaran Razvojayev, ordunun Ukrayna’nın hava saldırılarında kullandığı hedefleri imha etmeye çalıştığını kaydetti.

Rus ordusunun 10’dan fazla Ukrayna roketini havada imha ettiğini bildiren Razvojayev, 1 çocuk ve 1 kadının yaralandığını belirtti.

Havadan düşen parçaların şehrin değişik yerlerine düştüğünü ve zarar verdiğini kaydeden Razvojayev, “Sivastopol ve Güney koylarında dumanlar yükseliyor.” ifadesini kullandı.

KIRIM KÖPRÜSÜ KAPATILDI

Ayrıca Kırım Köprüsü’nün bir süreliğine kapatıldığı bildirildi.

Sosyal medya hesaplarında Kırım’da Rus askeri bölgelere yönelik füze saldırıları yapıldığı belirtilen video görüntüleri paylaşıldı.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • bektas 1 ay önce Şikayet Et
    Ukrayna savaşı olmasaydı bugün gazzede bu soykırım olmayacaktı Ukrayna İsrail adına Rusya yi oyalıyor ruhlar isterse tüm ukranyayi alir iki bombanın basinda
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    vur putin.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Gazze müslümanların mirası
    Cevapla
  • Murat 1 ay önce Şikayet Et
    Saldır Ukrayna.
    Cevapla
  • gandalf 1 ay önce Şikayet Et
    adamlar bitmiş ülkesi yok olacak halen füze saldırısı diyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü