Filistin Devlet Başkanı Abbas’tan yeni hükümete onay

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ülkenin yeni Başbakanı Muhammed Mustafa liderliğinde kurulan yeni hükümete onay verdi.

 Filistin Devlet Başkanı Abbas’tan yeni hükümete onay
Filistin Devlet Başkanı Abbas’tan yeni hükümete onay
GİRİŞ 28.03.2024 21:53 GÜNCELLEME 28.03.2024 21:54
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz ay istifa eden Filistin Başbakanı Muhammad İştiyye’nin yerine gelen Başbakanı Muhammed Mustafa liderliğinde kurulan yeni hükümete, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas tarafından onay verildi. Yeni hükümet, pazar günü resmen göreve başlayacak.

Başbakan Mustafa, yeni hükümetin "en önemli ulusal önceliğinin" Gazze Şeridi'ndeki savaşın sona erdirilmesi olacağını belirterek, kabinesinin "Gazze'nin sorumluluğunu üstlenmek de dahil olmak üzere kurumları yeniden birleştirmek için çalışacağını" aktardı.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 45
  • AYIP 4 hafta önce Şikayet Et
    Bebek-Kadın katledilirken KUKLA olmak!
    Cevapla
  • kütüphaneci 4 hafta önce Şikayet Et
    mahmut abbas bırak git
    Cevapla
  • Karadayı 4 hafta önce Şikayet Et
    Ya şu herifi takan var mı acaba çok merak ediyorum. Sefil ya !!!
    Cevapla
  • Kul insan 4 hafta önce Şikayet Et
    Türkiye 'nin garantör olması için neden yeşil ışık yok ha sayın Abbas. Türkiye defalarca dile getirdi. Sayın Abbas, güven vermiyorsunuz. Filistinliler Gazze için harekete geçmedi çünkü Abbas yüzünden olsa gerek. Filistinlilere ayaklanması için bir şey söylenmedi benim bildiğim.
    Cevapla
  • Selim 4 hafta önce Şikayet Et
    Batının tek amacı hangi yolla olursa olsun direnişi kırmak ve Gazze'yi adım adım Batı şeria gibi savunmasız hale getirmek. Bunun için birsürü süslü tekliflerle gelecekler sizi devlet yapacağız, bolluk, özgürlük v.s. Ama tek amaçları Gazze'nin kontrolünü Hamas'tan almak. Hain Abbas barış adı altında buna aracılık yapıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!