DSÖ'den işgalci İsrail'e tepki

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, İsrail ordusunun Gazze kentinde baskın yaptığı ve sonrasında tamamen yıkarak ayrıldığı Şifa Hastanesi'ndeki duruma tepki gösterdi.

DSÖ'den işgalci İsrail'e tepki
DSÖ'den işgalci İsrail'e tepki
GİRİŞ 01.04.2024 23:41 GÜNCELLEME 02.04.2024 18:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ghebreyesus, X sosyal medya platformundan, İsrail güçlerinin 18 Mart'ta başlayan ve 14 gün süren saldırıları ile tamamen kullanılamaz hale getirdiği ve bugün çekildiği Şifa Hastanesi'ndeki son duruma ilişkin paylaşımda bulundu.

İsrail kuşatmasının ardından hastanenin harabeye dönmüş halinin fotoğrafını paylaşan Ghebreyesus, "Tekrar ediyorum. Hastanelere saygı gösterilmeli ve korunmalı. Hastaneler savaş alanı olarak kullanılmamalı." yazdı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • cahit 3 hafta önce Şikayet Et
    Filistin topraklarında tek bir yahudi kalmamalı
    Cevapla
  • Bekir 3 hafta önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kainattaki zerrelerin adedi kadar YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET
    Cevapla
  • Özel biri 3 hafta önce Şikayet Et
    Umarım bu olay 5 yıl geçmeden ABD de bir hastane resmi ile karşınıza cika sonra biz bu görüntüyü görmüş idik dersiniz 5 yıl sonra görüşmek üzere savaş başladı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza