Kassam Tugayları açıkladı: İsrail'e bir darbe daha!

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde 5 İsrail askerinin öldürüldüğünü duyurdu.

Kassam Tugayları açıkladı: İsrail'e bir darbe daha!
Kassam Tugayları açıkladı: İsrail'e bir darbe daha!
GİRİŞ 06.04.2024 20:58 GÜNCELLEME 06.04.2024 20:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kassam Tugaylarının sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus bölgesinde 5 İsrail askerinin yakın mesafeden etkisiz hale getirildiği ve çok sayıda İsrail askerinin yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, İsrail'e ait bir askeri nakil aracının top atışıyla, Merkava tipi bir tankın ise Yasin-105 füzesiyle hedef alındığı, Emel Mahallesi'ne iniş yapan İsrail helikopterindeki askerlere de saldırı düzenlendiği kaydedildi.

İsrail ordusundan konuya ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

- İsrail'in Gazze'yi işgalinde 7 Ekim sonrası

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 14 bin 500’ü çocuk, 9 bin 560'ı kadın olmak üzere 33 bin 137 Filistinli öldürüldü, 75 bin 815 kişi yaralandı.

Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

İsrail ordusu ise Gazze Şeridi'ne saldırılarının başladığı 7 Ekim'den bu yana 256'sı karadan işgal sürecinde olmak üzere 600 askerinin öldüğünü duyurdu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Zümerâ Geberin leşler
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Geberenleri bol olsun.
    Cevapla
  • Kenan 1 ay önce Şikayet Et
    Maşallah Maşallah lanet olsun katil itrail ve destekcilerine
    Cevapla
  • Filistin 1 ay önce Şikayet Et
    Gazze'yi ve Gazzelileri ateşe atan şeytan İran'ı da ekler misin listene. İsrail ile İran, aynı yolun yolcusu ve danışıklı dövüş ustalarıdır.
    Cevapla
  • Fars / Pers Oyunu 1 ay önce Şikayet Et
    İran ile her türlü filmi çeviren siz değil misiniz. İran'ın 3-5 fişeğine kanıp, Gazze'yi ve Gazzelileri ateşe atan sizler değil misiniz. Hesapsız bir şekilde, zamansız olarak, şartlar olgunlaşmadan çalakaşık saldırmanın amacı neydi. Kime hizmet ediyorsunuz. Amacınız nedir. 33.000 Gazzeli Şehit var, çıkmışsınız 5 İsrailliyi hallettiğinizden bahsediyorsunuz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Starbucks’ı boykot edenlere ‘salak’ diyen Ümit Özdağ, oyuncu Sinan Albayrak’a dava açtı
Eşsiz koleksiyon... ABD 90 yıl sonra İran'a iade etti!