3 oğlu ve 4 torunu şehit oldu! Haniye'nin eşi haberini alınca şükür namazı kıldı

Oğullarının ve torunlarının şehadet haberlerini tedavi gördüğü hastanede alan Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye'nin eşi Ümmü Abdusselam iki rekât şükür namazı kıldı.

3 oğlu ve 4 torunu şehit oldu! Haniye'nin eşi haberini alınca şükür namazı kıldı
3 oğlu ve 4 torunu şehit oldu! Haniye'nin eşi haberini alınca şükür namazı kıldı
GİRİŞ 12.04.2024 11:36 GÜNCELLEME 12.04.2024 14:03
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Ramazan Bayramı'nın ilk günü Şati Mülteci Kampı'nda "hain ve korkakça" düzenlenen saldırıda, Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye'nin Hazım, Emir ve Muhammed isimli çocukları ile Muna, Emel, Halid ve Rezzan isimli torunları şehit oldu.

Saldırıda 3 oğlu ve torunlarından bazılarını kaybeden Heniyye, "çocuklarının Gazze'yi terk etmediğini, Kudüs'ün ve Mescid-i Aksa'nın kurtuluşu yolunda hayatlarını feda ettiğini" söylemişti.

ANNELERI ŞEHADET HABERİNİ TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE ALDI

Ramazan Bayramı'ndan önce rahatsızlıkları nedeniyle hastanede tedavi gören İsmail Haniye’nin eşi Ümmü Abdusselam, çocuklarının ve torunlarının şehadetini hastane odasında bugün aldı.

ŞÜKÜR NAMAZI KILDI

Filistinli gazetecilerin sosyal medyada paylaştığı habere göre; Ümmü Abdusselam, haberi aldıktan sonra şükredip abdest alarak iki rekat şükür namazı kıldı.

Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye'nin şehit edilen çocukları; Hazım, Emir ve Muhammed

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16
  • izzet 2 hafta önce Şikayet Et
    dualarımız sizinle asıl gazze halkı
    Cevapla
  • Velid 2 hafta önce Şikayet Et
    Başta bizlere, tüm İslam alemine İslam nedir, Müslüman teslimiyetin nedır dersi veriyorlar. Allah şehadetini kabul etsin. Sabır ve ecirlerini ziyadesiyle versin. Büyük zaferler nasip etsin.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Anneciğim Ümmetin Şerefini Ümmetin Namusunu onurunu Temsil ettiniz ALLAH Sizden razı olsun sen çocuklarını Cennete uğurladın Bakalım bizim sonumuz ne olacak
    Cevapla
  • Bolidoğlu 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu nasil bir iman, bu nasil bir teslimiyet, bu nasil bir takva. Filistin halki dünyaya insalik dersi verirken müslümanlara (bizim ülkede dahil) Allaha ram olmak ve herşeyin onun hakimiyetinde olduğunu büyük bedeller ödeyerek göstermekteler. Müslümanlığı günümüzde hakkıyla yaşayan ülke arayanlara Filistin halkı devasa büyüklükte karşımızda.
    Cevapla
  • Trakyalı 2 hafta önce Şikayet Et
    Şehitlik için şükür namazı kılınmaz....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Faturasını tüm Türkiye ödüyor! Sadece bir ilde çalınan miktar 6 milyar TL
Nisan ayı enflasyonu belli oldu