İngiltere Ortadoğu'ya daha fazla savaş uçağı konuşlandırıyor

İngiltere Savunma Bakan, İngiltere'nin "mevcut misyonların menzili içindeki her türlü hava saldırısını" engellemek için Orta Doğu'ya ek Kraliyet Hava Kuvvetleri savaş uçakları konuşlandırdığını söyledi.

İngiltere Ortadoğu'ya daha fazla savaş uçağı konuşlandırıyor
İngiltere Ortadoğu'ya daha fazla savaş uçağı konuşlandırıyor
GİRİŞ 14.04.2024 11:10 GÜNCELLEME 14.04.2024 11:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps, İngiltere'nin "mevcut misyonların menzili içindeki her türlü hava saldırısını" engellemek için Orta Doğu'ya ek Kraliyet Hava Kuvvetleri savaş uçakları konuşlandırdığını söyledi.

Shapps, bölgeye yakıt ikmal tankerlerinin de gönderildiğini sözlerine ekledi. Kraliyet Hava Kuvvetleri, Cumartesi gecesi İran'ın İsrail'e karşı fırlattığı bazı insansız hava araçlarının önlenmesinde görev aldı.

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Hakan Taşçı 2 hafta önce Şikayet Et
    Siyonist Yahudinin ortakları İngiltere Almanya Fransa Amerika Birleşik Devletleri yine Ortadoğu'da iş başında ve gövde gösterisinde İsrail'i korumaya geldiler İnşallah bunları görelim halkımız milletiniz sizi yerle bir edecek insanlığı unutan insanlığın onurunu gururunu kurallarını ayaklar altına alan siyonist yahudilerdir çevresindeki ülkelere saldıran Kural tanımıayan israil dir
    Cevapla
  • KEMAL ÖN 2 hafta önce Şikayet Et
    Biride ingiltereye konuşlansa ne güzel olur mesela russya
    Cevapla
  • Havadan sudan 2 hafta önce Şikayet Et
    Hava Savunma sistemlerimizin güçlendirilmesi gerekiyor. Savunma ve saldırı açıklarımızın tespiti gerekiyor.
    Cevapla
  • Sakin 2 hafta önce Şikayet Et
    Bela sensin insanlık ne vakit anlar kimbilir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş