ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı John Bass, Türkiye'ye geliyor

ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass, Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Burak Akçapar'ın daveti üzerine 15-16 Nisan tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret edecek.

GİRİŞ 14.04.2024 20:54 GÜNCELLEME 14.04.2024 22:15
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, ziyarette, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın eş başkanlıklarında 7-8 Mart'ta düzenlenen "7. Türkiye-ABD Stratejik Mekanizma" toplantısında kararlaştırılan hususlar dahil ikili ilişkiler, Gazze'deki güncel gelişmeler, bölgesel ve uluslararası konularda görüş teatisinde bulunulması öngörülüyor.

2014-2017 yılları arasında ABD'nin Ankara Büyükelçiliği görevini yürüten John Bass, Türkiye'nin iç işlerini ilgilendiren netameli birçok konuya müdahil olmasıyla tanınıyor.

KAYNAK: AA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Morelli 2 hafta önce Şikayet Et
    Bunlar muslumanlari kiyimdan geciriyor solugu turkiyede aliyor utanin piyonlar
    Cevapla
  • Morelli 2 hafta önce Şikayet Et
    Akp bu kadar dusmusmu?
    Cevapla
  • ANAHTAR 2 hafta önce Şikayet Et
    pis kokular geliyor
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    bas git seni terör destekçisi seni
    Cevapla
  • enver 2 hafta önce Şikayet Et
    biz mi davet etmişiz ! yoksa adam kendini mi davet ettirmiş? babasının hayrına değil tabii ki. ama bunu bize açıklamıyorlar, sonrada arkamızda durun diyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ömer Çelik'ten İmamoğlu'nun 'Hamas' açıklamasına tepki: Tamamen yanlıştır
Diyetisyen Ender Saraç'ın 'cinsel istismar' davasında yeni gelişme: İfadeler ortaya çıktı