Brezilya'da bir botta çürümüş 20 ceset bulundu

Brezilya açıklarında bir botta en az 20 çürümüş ceset bulundu.

Brezilya'da bir botta çürümüş 20 ceset bulundu
Brezilya'da bir botta çürümüş 20 ceset bulundu
GİRİŞ 16.04.2024 12:09 GÜNCELLEME 16.04.2024 12:11

Brezilya Federal Kamu Bakanlığı, ülkenin kuzeydoğusunda Para eyaletine bağlı Bragança açıklarında bir bot bulunduğunu ve içerisinde de en az 20 çürümüş ceset tespit edildiğini açıkladı.

Olaya ilişkin iki soruşturma açıldığını bildiren yetkililer, botta bulunan cesetlerin çürümüş olması nedeniyle tam olarak kaç kişinin hayatını kaybettiğinin bilinmediğini açıkladı. Ayrıca yetkililer, ölenlerin Brezilyalı olmadığını, muhtemelen Karayipler'den olduğu üzerinde durulduğunu kaydetti.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu