İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler

İsrail Başbakanlığı, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun, Gazze'nin güneyindeki Refah kentine düzenlenecek kara operasyonu için tarih belirlediğini açıkladı. Başbakanlık, İran'a saldırı konusunda da açıklama yaptı.

GİRİŞ 18.04.2024 20:29 GÜNCELLEME 19.04.2024 10:25
Bu Habere 165 Yorum Yapılmış

Başbakanlığa bağlı Ulusal Kamu Diplomasisi Direktörlüğü Sözcüsü Raquela Karamson, zoom üzerinden basın mensuplarına açıklamada bulundu.

'NETANYAHU TARİHİ BELİRLEDİ, REFAH'A GİRECEĞİZ'

"Refah konusunda Netanyahu bir tarih belirledi ve Refah'a gireceğiz." diyen Karamson, söz konusu tarihle ilgili bilgi paylaşmadı.

Karamson, Gazze'de tam bir zafer kazanmanın yolunun Refah'a girmekten geçtiğini dile getirdi.

İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler

İsrail'in hedefinin "Hamas'ın, İsrail vatandaşları için tehdit oluşturmayacağından emin olmak" olduğunu savunan Karamson, bu hedefe ulaşmada ABD'nin vereceği her türlü desteği takdir ettiklerini belirtti.

'İRAN'A KARŞILIĞIN NE ZAMAN VE NASIL VERECEĞİNİ NETANYAHU'NUN KARARINA BAĞLI'

İsrail'in, Refah'a kara saldırısına yönelik uluslararası itirazların azaltılması karşılığında İran'ın misillemesine yanıtını iptal etmeye hazır olup olmadığı yönündeki soruyu da cevaplandıran Karamson, "Hiçbir ülke, vatandaşlarına 300'den fazla füze atılmasına tolerans göstermez. Bu nedenle karşılığın ne zaman ve nasıl verileceği Başbakanın vereceği karara bağlıdır." dedi.

İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 165
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    İran'ın her hareketi, İsrail'e yarıyor. Bu ne iş. Zarar görenler ise hep Müslümanlar oluyor. ... Ne bir farslı-iranlı, ne de bir yahudi ölüyor.
    Cevapla
  • Hasan 1 hafta önce Şikayet Et
    Bismillah, Suriye'de kaç tane İranlı öldürüldü, duymadın mı?!
    Cevapla
  • 654 1 hafta önce Şikayet Et
    medyalarda alçakça israilin etrafı çevrilmiş içerden dışardan diye üzülen papucumun askeri uzmanları sözde gazetecileri medyaları var böyle bir alçak ülke yoktur sebatayist yahudi kılıflı domuzlar israili koruma yarışına girmişler ülkedeki abd nato üslerinin tehdit olduğunu kimse söylemiyor etrafımız abd nato üsleriyle çevrili sadece bunu söylüyorlar alçaklar abd nato üslerini ülkeden
    Cevapla
  • Ali Tahir 1 hafta önce Şikayet Et
    İran ve İsrail'in danışıklı dövüşlerine aldanmayın. İt dalaşlarının sonucunda yine Ehl-i Sünnet Müslümanlar katliama uğramasın. Bölgenin bu iki şeytandan temizlenmesi lazımdır.
    Cevapla
  • Aysun 1 hafta önce Şikayet Et
    İsrail gözünü kararttı. Ya herro ya merro diyor. Her tarafa saldırıyor. Ama sonuna yaklaşıyor. Tepe takla olacak inşaallah! Azgınlığı Allah 'ın gazabını çabuklaştıracak. Mağrur olma İsrail, senden büyük ALLAH var.
    Cevapla
  • Fikret 1 hafta önce Şikayet Et
    İsrail haklı ABD Çin Rusya kuzey Kore hariç hangi ülkeye sadece selam gönderse bırakın aleykümselam demeyi peşinden merhaba hoşgeldin ekonomimle ordumla milletimle emrine ama deyim diyen bir dünya devletleri var herkes savaşanın İsrail olduğunu sanıyor orada savaşan İslam devletleri filistini yok etmeye çalışıyor İsrail'in yanında olmayan hiç bir ülke lideri seçilemez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı
İYİ Parti'de devir teslim töreni gerçekleşti