İsrail baskınında Nasır Hastanesi'nde bulunan 2 bin Filistinlinin akıbeti bilinmiyor

İsrail baskınında Nasır Hastanesi'nde bulunan 2 bin Filistinlinin akıbeti bilinmiyor. Hastanedeki toplu mezarlardan çıkarılan cesetlerin ellerinin kelepçeli şekilde öldürüldüğü belirtildi.

İsrail baskınında Nasır Hastanesi'nde bulunan 2 bin Filistinlinin akıbeti bilinmiyor
İsrail baskınında Nasır Hastanesi'nde bulunan 2 bin Filistinlinin akıbeti bilinmiyor
GİRİŞ 23.04.2024 02:47 GÜNCELLEME 23.04.2024 03:04
Bu Habere 139 Yorum Yapılmış

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi, Nasır Hastanesi kompleksinde sivil savunma ekiplerinin toplu mezardan cesetleri çıkarma çalışmalarının dördüncü gününde devam ettiğini duyurdu.

Gazze'deki Nasır Hastanesi'nde bulunan toplu mezardan 73 şehit naaşı daha çıkarıldıGazze'deki Nasır Hastanesi'nde bulunan toplu mezardan 73 şehit naaşı daha çıkarıldı

Açıklamada, bugün toplu mezardan çıkarılan 73 kişi ile cuma gününden bu yana toplam 283 Filistinlinin cesedine ulaşıldığı ifade edildi.

CESETLERİN ÜZERİLERİNE ÇÖP BOŞALTILDI

Toplu mezardan çıkarılanlardan 42 kişinin kimliğinin tespit edildiğine yer verilen açıklamada, İsrail ordusunun öldürdüğü cesetleri kumların altında oldukça derine gömdüğü ve üzerlerine çöp boşalttığına dikkati çekildi.

CESETLERİN BİR KISMININ ELLERİ KELEPÇELİ

Açıklamada, İsrail askerlerinin baskını sırasında Nasır Hastanesi kompleksinde bulunan yaklaşık 2 bin kişinin akıbetinin bilinmediği, öldürüldükleri yada alıkonularak götürüldüklerine ilişkin herhangi bir bilgi bulunmadığı kaydedildi.

Medya Ofisinin açıklamasında, toplu mezardan çıkarılan aralarında kadın ve yaşlıların da bulunduğu cesetlerin bir kısmının elleri kelepçeli ve üzerlerinden elbiseleri çıkarılmış şekilde soğuk kanlılıkla öldürüldüğü belirtildi.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 139
  • Yusuf Birol 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu katilleri koruyan alçak ABD ve Avrupa, sessiz kalan sözümona İslam ülkeleri bu mazlumların dökülen kanlarına hepiniz ortaksınız. Bunun hesabını ödeyeceksiniz.
    Cevapla
  • Serkan 1 hafta önce Şikayet Et
    Medeni geçinen dünya... sizler cikariniz olunca mi medeni gorunmeye çalışırsınız? Allah zalimleri kahretsin.
    Cevapla
  • Allahım yardım et 1 hafta önce Şikayet Et
    Evet artık dayanacak, sabredecek gücümüz kalmadı. Dünya savaşı (müslümanlar ile müşrikler) başlasın Allahım yardım et. AMİN
    Cevapla
  • konuk 1 hafta önce Şikayet Et
    Allahın kahrı üzerine olsun
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    3. Dünya savaşı cebren başlasın artık. daha fazla seyretmekten bıktım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş-Rizespor! CANLI
12 yıl sonra gelen imza! Türkiye, dengeden yana