İstanbul Havalimanı'ndan bir rekor daha

İstanbul Havalimanı, 15-21 Nisan'da günlük ortalama 1424 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı olarak kayıtlara geçti.

GİRİŞ 30.04.2024 11:04 GÜNCELLEME 30.04.2024 11:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı'nın (Eurocontrol) 15-21 Nisan dönemine ilişkin Avrupa Havacılık Raporu yayımlandı.

Rapora göre, İstanbul Havalimanı, bu dönemde günlük ortalama 1424 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanları arasında ilk sırada yer aldı.

İstanbul Havalimanı'nı günlük 1314 uçuşla Amsterdam Schiphol, 1306 uçuşla Londra Heathrow havalimanları izledi.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 4
  • çetin 2 hafta önce Şikayet Et
    ne gerek vardı böyle şeylere Atatürk hava alanı yetmiyor muydu sanki. yapıtınızda ne oldu yerel seçimlerde gördük. bu kadar iş yapacağınıza reklam yapsaydınız daha çok kıymeti olurdu...
    Cevapla
  • İbrahim bayraktar 2 hafta önce Şikayet Et
    Maşaallah barekAllah..
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    her 60 saniyede bir uçak inip kalkıyor......
    Cevapla
  • cahit 2 hafta önce Şikayet Et
    Böylesine mükemmel bir eseri Atatürk hava limanına haps edebilmek için ellerin den gelen her türlü entrikayı yalanı iftirayı attılar ama Allah a hamd olsun ülkemize bu eser kazandırıldı emeği geçenlerin ellerine sağlık engellemeye çalışanlarda gederin kininizle
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan müjdeleri peş peşe açıkladı!
Hükümetten yeni TOGG kararı! Hepsine yasak getirildi