Yunan Prensesi'nin pencereyle imtihanı güldürdü

Yunan Prensesi Maria-Olympia, tatil için gittiği İskoçya'da pencereden geçmeye çalışırken görüntülendi. Prensesin arkadaşı Delevingne, Olympia'nın zor anlarını çekerek sosyal medyada yayınladı.

Yunan Prensesi'nin pencereyle imtihanı güldürdü
Yunan Prensesi'nin pencereyle imtihanı güldürdü
GİRİŞ 02.05.2024 13:54 GÜNCELLEME 02.05.2024 14:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yunanistan'da 1974'e kadar tahtta olan Kraliyet Ailesi'nin genç üyelerinden Prenses Maria-Olympia, son hareketiyle gündem oldu.

İngiltere Kralı 3. Charles'ın vaftiz kızı da olan 27 yaşındaki Olympia, bir arkadaşını ziyaret için gittiği İskoçya'da zor anlar yaşadı.

Histeri krizi geçirdiği öne sürülen Olympia'nın, yanlışlıkla kilitlediği odaya giremeyince pencereden sürünerek içeri girmek zorunda kaldı.

Prensesin arkadaşı Poppy Delevingne, Olympia'nın zor anlarını çekerek sosyal medyada yayınladı.

Pencereden girmeyi başaran Olympia'nın daha sonra kahkahalara boğulduğu duyuldu. 

Sosyete basını, Prenses Olympia'yı "dünyanın en seçkin bekarı" olarak niteliyor.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 4
  • HAKAN'IN FİKRİ 2 hafta önce Şikayet Et
    yanında kim varmışda yakalanmamak için bu duruma düşmüş
    Cevapla
  • solingenli 2 hafta önce Şikayet Et
    Yunanlarindami prensesi varmis?
    Cevapla
  • Misak-ı Milli 2 hafta önce Şikayet Et
    Uydurma ülke Yunanistan, Yunan prenses dedikleri Alman kökenli, Alman kökenli bir adam bunlara kral yapıldı bir ara, bunlarda inanıyor..
    Cevapla
  • Kul insan 2 hafta önce Şikayet Et
    Rabbim Allah cc bana bir gun saltanat devlet gücü verirse Avrupa 'daki bütün krallıklara son vereceğim inşaAllah. Çünkü Avrupa sezar politikası ile haklarını özgürlükler adı altında köle yapıyor ve soytarı idareciler istedikleri zulümler yapıyorlar. En çok da İslam'a Müslümanlara karşı savaşıyor alçaklar. Her şey kayıt altında.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'AK Parti çoğunluktayken yapamıyorduk' diyerek duyurdular! İBB'den özelleştirme kararı
Ali Ülker açıkladı: Türk devi BM'de 'örnek vaka' oldu