Rusya, Zelenskiy’i arananlar listesine aldı

Rusya tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’in arananlar listesine alındığı açıklandı.

Rusya, Zelenskiy’i arananlar listesine aldı
Rusya, Zelenskiy’i arananlar listesine aldı
GİRİŞ 04.05.2024 17:12 GÜNCELLEME 04.05.2024 17:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rusya’nın 24 Şubat 2022 tarihinde Ukrayna’ya başlattığı savaş devam ederken Rusya’dan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy hamlesi geldi.

Rusya, Zelenskiy hakkında dava açtı. Rusya İçişleri Bakanlığı, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’in arananlar listesine alındığını açıkladı. İçişleri Bakanlığının veri tabanındaki arananlar listesine eklenen Zelenskiy’in doğum yeri ile tarihi ve Ukrayna Devlet Başkanlığı görevine getiridiüği tarih ile eklendiği kaydedildi. Rusya, Şubat ayında da Estonya Başbakanı Kaja Kallas’ı “arananlar listesine” eklediğini duyurmuştu. 

KAYNAK: İHA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • freni patlayan cene 1 hafta önce Şikayet Et
    böyük adamsin zelleginsiki, kim tutar seni
    Cevapla
  • Aslı gibi. 1 hafta önce Şikayet Et
    Netenyahu da arananlar listesine ekleyin..Birde bazen bizim ekoyu bulamıyoruz..Bulamadığımız zaman haber verelim onuda arananlar listesine eklersiniz..:)))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Umman'da gizli "orta doğu" toplantısı
Kassam Tugayları keskin nişancıları Cibaliye mülteci kampındaki İsrail askerini öldürdü