Kaza sonrası ABD'den son dakika İran ve Reisi açıklaması

ABD Dışişleri Bakanlığı, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan ve "sert iniş" yaptığı belirtilen helikopter kazasıyla ilgili gelişmeleri yakından takip ettiklerini açıkladı.

Kaza sonrası ABD'den son dakika İran ve Reisi açıklaması
Kaza sonrası ABD'den son dakika İran ve Reisi açıklaması
GİRİŞ 19.05.2024 20:03 GÜNCELLEME 19.05.2024 21:18
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Son dakika ABD haberleri: ABD Dışişleri Bakanlığından bir sözcü, Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ı taşıyan ve "sert iniş" yaptığı belirtilen helikopter kazasıya ilgili açıklama yaptı.

'GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ'

Açıklamada, ABD yetkililerinin, İran Cumhurbaşkanı Reisi, Dışişleri Bakanı Abdullahiyan ve bazı yetkililerin de bulunduğu helikopterin İran'a olası sert inişine ilişkin raporları inceledikleri, gelişmeleri yakından takip ettikleri aktarıldı.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 67
  • 40 yaşüstü 2 ay önce Şikayet Et
    dünyanın her hangi bir ülkesinde kendi sınırları için de bir cumhurbaşkanına suikast yapılıyorsa... bu da artık İSRAİL DIŞINDA DA israilli SAVAŞ KABİNESİNE suikastı MEŞRULAŞTIRIR.... hem Filistin topraklarında hemde dünyanın genelinde nerde bir savaş sorumlusu yahudi varsa vurulabilmeli.
    Cevapla
  • 40 yaşüstü 2 ay önce Şikayet Et
    hamaney "endişelenmeyin ülkede işler aksamayacak" diyor. olayın katilleri ise "yakından takip ediyoruz" diyor... ya iç karışıklık yada biat eden yönetim diyor ve bu bir aleni tehdittir.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Amerikanın parmağı var
    Cevapla
  • Sinirli 2 ay önce Şikayet Et
    Amerikanın klasik sinsi açıklaması.
    Cevapla
  • Müslümsn Türk 2 ay önce Şikayet Et
    Generaller ve İran Cumhurbaşkanın ölümü.Tesadüf diye bişey yoktur.Kafir Amerika ve İsrail müsllümanlara yaşam hakkı vermiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan'dan tarihi geri adım! Türkiye'nin hamlesini resmen kabul ettiler
CHP'de İmamoğlu-Yavaş yarışında son perde! SGK borçlarında o açık ara önde