Ebu Ubeyde duyurdu! Kassam Tugayları İsrail askerlerini esir aldı! İsrail'den açıklama

Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, çok sayıda askerden oluşan İsrail birliğini pusuya düşürerek esir aldıklarını açıkladı.

GİRİŞ 26.05.2024 01:37 GÜNCELLEME 26.05.2024 01:43
Bu Habere 267 Yorum Yapılmış

İsrail'in, Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki katliam saldırıları hız kesmeden devam ederken Hamas'ın askeri kanadı İzzedin El-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde çok sayıda İsrail askerini esir aldıklarını duyurdu.

İzzedin El-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde

'MÜCAHİTLERİMİZ BİR GRUP İSRAİL ASKERİNİ TÜNELLERE ÇEKTİ VE ESİR ALDI'

7 Ekim'den bu yana ilk kez geç saatlerde açıklama yapan Ebu Ubeyde, Kassam mücahitlerinin, Gazze'nin kuzeyinde yer alan Cibaliye'de çok sayıda işgalci askerin bulunduğu İsrail askeri birliğini pusuya düşürüp tünellere çektiğini ve sağ olarak esir aldığını söyledi. Ubeyde, "Mücahitlerimiz Cibaliye'de öğleden sonra bir grup İsrail askerini tünellere çekti ve esir aldı." dedi.

Ebu Ubeyde duyurdu! Kassam Tugayları İsrail askerlerini esir aldı! İsrail'den açıklama

Ebu Ubeyde açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

'İŞGAL GÜÇLERİ NETANYAHU'NUN KİŞİSEL ENTRİKALARI UĞRUNA ESİRLERİN KALINTILARINI KAZIYOR'

Düşman hükümeti başarısızlıktan başarısızlığa doğru ilerliyor. Başarısızlığın son bölümü, düşman kuvvetlerinin Cebeliye ve Refah'ta yaptıklarıdır.

Düşman hükümeti kör ve saçma intikam ve yıkım politikasını sürdürüyor. İşgal güçleri, Netanyahu'nun kişisel entrikaları uğruna esirlerin kalıntılarını kazıyor.

Mücahitlerimiz Refah ve Beyt Hanun'da iki haftadan fazla bir süre boyunca kendi kuvvetlerine karşı düzinelerce operasyon gerçekleştirdi. Düşman ordusu mezarın açılmasını askeri ve ahlaki bir başarı olarak pazarlıyor.

İSRAİL YALANLADI, KASSAM GÖRÜNTÜ PAYLAŞTI

İsrail ordusu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Askerlerimizin esir alındığından haberimiz yok, doğru olmayabilir." dedi.

Kassam Tugayları ise esir alınan bir askerin görüntüsünü yayınlayarak İsrail ordusunu yalanladı.

Ebu Ubeyde duyurdu! Kassam Tugayları İsrail askerlerini esir aldı! İsrail'den açıklama

Öte yandan Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde'nin gece geç saatlerde yaptığı açıklaması başta Filistin olmak üzere İslam aleminde büyük coşkuyla karşılandı. Filistin'de Ebu Ubeyde'nin açıklamaları canlı takip eden Gazzeliler, müjdeli haberi duyduklarında tekbir getirerek büyük sevinç yaşadı.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 267
  • Skut 3 hafta önce Şikayet Et
    Rabbimize ne kadar kadar hanmd etsek az. Allah'ın yardımı olmadan hiçbir şeye güç yetmez. Sekiz aydır abd ve israil askeri zayiyat ekonomik çöküş dünyaya rezil olmaktan başka hiçbir şey kazanamadı. Rabbim bu canavarları kahru perişan eylesin.
    Cevapla
  • Necmettin Yumrutepe 3 hafta önce Şikayet Et
    Duamız ve desteğimiz her zaman sizinle Allahın izniyle zafer yakındır zalimler için yaşasın cehennem
    Cevapla
  • Necmettin Yumrutepe 3 hafta önce Şikayet Et
    Duamız ve desteğimiz her zaman sizinle Allahın izniyle zafer yakındır zalimler için yaşasın cehennem
    Cevapla
  • Dadaş 3 hafta önce Şikayet Et
    Ulan vurun yiğitler, Allah için vurun
    Cevapla
  • Osas 3 hafta önce Şikayet Et
    Rabbim yâr ve yardımcınız olsun. Zalimler için yaşasın cehennem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Polis memuru, eşi ve 3 yaşındaki oğlunu öldürüp yaşamına son verdi
İşgalci İsrail'de kriz bitmiyor! Netanyahu: Medyadan duydum! Asla kabul edilemez