Alman ve İngiliz medyası insanlıktan çıktı! Katliamı böyle gizlemeye çalıştılar

Alman devlet medyası ARD'ye bağlı Tagesschau ve İngiltere merkezli Sky News İsrail ordusunun mülteci kampına yönelik katliamını "terör operasyonu" gibi servis etti.

GİRİŞ 27.05.2024 08:22 GÜNCELLEME 27.05.2024 11:41
Bu Habere 176 Yorum Yapılmış

Filistin haber ajansı WAFA'ya göre, İsrail savaş uçakları, Refah'ın kuzeybatısında Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) depolarının yakınında yaşayan yerinden edilmiş Filistinlilerin çadırlarını hedef aldı.

EN AZ 40 ŞEHİT

Saldırıda en az 40 Filistinli hayatını kaybederken, Filistin Kızılayı sağlık ekiplerinin çok sayıda yaralı ve cenazenin hastanelere taşındığını bildirdi.

ALMAN ARD "TERÖR OPERASYONU" DEDİ

Alman devlet kanalı ARD'ye bağlı Tagesschau, İsrail savaş uçaklarının Refah saldırısını terör operasyonu gibi duyurdu.

Sosyal medyadan yapılan paylaşımda, "Kızılay’a göre yerinden edilmiş sivillerin çadırlarına düzenlenen saldırıda en az 22 kişi öldü. İsrail, Refah’taki Hamas teröristlerine hava saldırılarını teyit etti." ifadelerini kullanıldı.

SANKİ İSRAİL VURMAMIŞ GİBİ PAYLAŞTILAR

Saldırıyı İsrail’in yaptığına dair bir ifadeye yer verilmediği gibi, ilgili paylaşımda sadece "Ortadoğu’da savaş: Kızılay, Refah’a saldırı sonrası ölüler olduğunu bildirdi" başlığı atıldı.

İNGİLİZ SKY NEW'TEN İSRAİL SAVUNMASI: HAMAS'A MİSİLLEMEYDİ

İngiltere merkezli Sky News İsrail'in Refah'taki katliamını meşrulaştırmaya çalıştı. 40 Filistinlinin şehit olduğu saldırı için "İsrail, günün erken saatlerinde Hamas'ın Refah'tan attığı roketlere misilleme yapıyordu" denildi.

 

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 176
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Aynı şekilde aynı acıları aşamalarını diliyorum yüce rabbim den amin
    Cevapla
  • cahit 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah Yahudiler ve Hırıstiyanlar bir birinin aynısıdırlar diyor .onlar barbardır zalimdir dün Afrika da Asya da ne yaptılarsa bugün yine aynısını yapacaklar sadece fırsat bekliyorlar bakın bir birinin zalimliklerini katliamlarını nasıl savunuyorlar
    Cevapla
  • Uyan Müslüman 3 hafta önce Şikayet Et
    Avrupa denen terörist örgütte ilişkiler kesilmeli. Filistinlilere yaptıklarının bin katını Türklere yapma planları var.
    Cevapla
  • Derler 3 hafta önce Şikayet Et
    Küfür tek millettir sen nerede durduğuna bak.
    Cevapla
  • İslam 3 hafta önce Şikayet Et
    Küfür tek millettir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Putin'den sürpriz ziyaret! Nükleer mesaj mı? Kremlin: Son derece ender bir gezi...
Havalimanında başıboş köpek paniği! Uçak aniden durmak zorunda kaldı