EURO 2024'te şoke eden olay! Ortalık bir anda karıştı! Alman polisi vurdu!

Almanya'nın Hamburg kentinde, Polonya ile Hollanda arasında oynanan EURO 2024 maçı öncesi gergin anlar yaşandı. Alman Polisi, balta ile molotof taşıyan şahsı vurarak etkisiz hale getirdi.

GİRİŞ 16.06.2024 17:51 GÜNCELLEME 16.06.2024 17:54

Almanya'nın Hamburg kentinde, Polonya ile Hollanda arasında oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) maçı öncesi çıkan olayda, bir kişinin polis tarafından vuruldu.

Polis tarafından yapılan açıklamada, olaylar sırasında ilk belirlemelere göre bir taraftarın balta, molotof ve yangın söndürücü ile polis memurlarını tehdit ettiği, polisin silah kullanması sonucu yaralanan taraftarın tedavi altına alındığı belirtildi.



Yapılan açıklamada, maç öncesi çıkan olaylarda, polisin olayları bastırmak için önce biber gazı kullandığı, ardından havaya ateş açtığı kaydedildi.



Daha sonra kendisine yönelik tehdit algılayan polisin, bir kişiyi silahla yaraladığı ve yaralının tedavi altına alındığı aktarıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 93
  • Das 2 yıl önce Şikayet Et
    Euro 2024 ispanyada oynanmaliydi veya Portekizde
    Cevapla
  • DURSUN 2 yıl önce Şikayet Et
    Türk polisinin yetkileri silah gücünün artması lazım insan haklarını fazla abartıyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Tahran'daki tarihi toplantı sona erdi!
Memur, emekli ve özel sektör: Ocakta herkesin geliri değişecek! İşte maaşlarda değişecek rakamlar