Katar'dan bomba iddia! Bölgede beklenmedik gelişme
Son dakika haberi... İran ve Hizbullah'ın İsrail'e misilleme hazırlığında olduğunun konuşulduğu bugünlerde Katar'dan dikkat çeken bir iddia geldi. Katar medyası bölgede ateşi söndürecek yeni bir teklifi tarafların incelediğini öne sürdü.
Katar'a ait bir medya kuruluşunun haberine göre, Batılı yetkililer son dört günde bölgede artan gerginliğe son verebilecek yeni bir Gazze ateşkesi ve rehinelerin serbest bırakılması önerisini dolaşıma soktu.
ABD'yi kızdıracak 'S-400' hamlesi! Kaynaklar doğruladı, süreç başladı...
İsrailli emekli generalden ABD itirafı! 'Bölgesel savaşa giremez'
TARAFLAR ÖNERİYİ İNCELİYOR
El-Arabi El-Cedid haberinde, İsrail ve İran'a yakın Batılı ve Arap yetkililerin, hem Tahran'ın hem de Hizbullah'ın İsrail'e misilleme saldırıları düzenlemesini engelleme potansiyeli taşıyan öneriyi inceledikleri belirtti.
Suudi Arabistan'dan Heniyye suikastı açıklaması!
Kanada'dan dikkat çeken İsrail kararı! Ürdün'e tahliye edecek
TEKLİFİN DETAYLARI
Taslağın, ateşkes ve İsrail'in Gazze'den askerlerini çekerek "sürdürülebilir bir sükunet" sağlamasını, rehine ve tutuklu değişimini ve Gazze Şeridi'nin yeniden inşasına yönelik bir çerçeveyi içerdiği belirtiliyor.
Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin yerine, Yahya Sinvar seçildi
BATI MEDYASI DA İRAN'IN MİSİLLEME HAMLESİNİ GÖZDEN GEÇİRDİĞİNİ YAZIYOR
Hamas'ın yeni lideri olarak Yahya Sinvar'ı seçmesinin anlaşma sürecini nasıl etkileyeceği merak konusu olurken, Batı medyası ısrarla ABD'nin diplomatik girişimleri sonrası İran'ın saldırı fikrini tekrar gözden geçirdiğini yazıyor.
-
İlhami Beko 2 yıl önce Şikayet EtZamanında bunlara Hitler acımadı diye üzülüyordum keşke kökünü kazisaymisBeğen Toplam 4 beğeni
-
Hakikat 2 yıl önce Şikayet Etİran israilin amerikanin köpeği olmuş amerikanin israilin hatırı için saddamla 8 yıl savaştı orta doğunun bu hale gelmesinin sebebi irandirBeğen Toplam 2 beğeni
-
Kadri 2 yıl önce Şikayet EtYanlış yorumluyorsun dünya Saddam'ın yanında yer aldı İran'la savaşmak içinBeğen Toplam 1 beğeni
