Smotrich: Hayatımın misyonu Filistin devletinin kurulmasını engellemek
İsrail'in aşırı sağcı Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, işgal altındaki Batı Şeria'daki Filistin topraklarının gasbı için çalışacağını savunarak, “hayatının misyonunun Filistin devletinin kurulmasını engellemek olduğunu" öne sürdü.

GİRİŞ 09.09.2024 23:21
GÜNCELLEME 09.09.2024 23:21
Smotrich, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hayatımın misyonu İsrail topraklarını inşa etmek ve Filistin devletinin kurulmasını engellemektir." ifadelerini kullandı.
Aşırı sağcı Bakan, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinlilerin topraklarını gasbeden İsraillilerin haklarından yararlanabilmesi için çalışacağını da ileri sürdü.
Filistin topraklarındaki yasa dışı yerleşim yerlerinin genişletilmesi ve Filistin devletinin kurulmasını engellemek için çalışacağını sık sık dile getiren Smotrich, Başbakan Binyamin Netanyahu'ya işgal altındaki Batı Şeria'nın ilhak edilmesi çağrısında da bulunmuştu.
KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
-
HARPUTLU 10 ay önce Şikayet EtSeninde hayatınında aldığın nefesindeeBeğen
-
Misafir 11 ay önce Şikayet EtAllah'ın izniyle bu it misyonuyla yok olup gidecekBeğen Toplam 1 beğeni
-
Güçlü Türkiye 11 ay önce Şikayet Etİsrail devlet kurmamalı İsrail yok olmaliBeğen Toplam 4 beğeni
-
Ubeyde 11 ay önce Şikayet Etİnşallah geberin işgalci teröristlerBeğen Toplam 2 beğeni
-
Tamam 11 ay önce Şikayet EtHayatta kalırsan olurBeğen Toplam 1 beğeni