ABD açıkladı! Tarihi ateşkese Türkiye damgası: Hamas'ı masaya Erdoğan getirdi!
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail ve Hamas arasında varılan tarihi ateşkes anlaşması öncesi Hamas'ı yeniden ateşkes masasına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın getirdiğini açıkladı.
İsrail ve Hamas'ın Gazze Şeridi'nde ateşkes ve esir takası için vardığı tarihi ateşkes anlaşmasıyla ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor.
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, 19 Ocak'ta başlayacak ateşkes anlaşması öncesi yürütülen ateşkes müzakereleri sürecine dair çarpıcı bir açıklama yaptı.
'CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN AĞIRLIĞINI VE ETKİSİNİ KULLANMASI İÇİN YARDIM İSTEDİK'
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, görev süresinin son açıklamalarını yaptığı veda basın toplantısında, Hamas'ın ateşkes masasına yeniden geri dönmesini sağlayan kişinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu açıkladı.
'ERDOĞAN HAMAS'I MASAYA GERİ GETİRDİ'
Ateşkesle ilgili 12 Aralık 2024'te Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini kabul ettiği görüşmeyi işaret eden Blinken, "Geçtiğimiz haftalarda Türkiye'ye gittik. Hamas'ı masaya yeniden getirebilmek ve anlaşmayı sonuçlandırmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ağırlığını ve etkisini kullanması için yardım istedik. Cumhurbaşkanı Erdoğan bunu yaptı ve Hamas masaya geri döndü." dedi.
-
recep 4 hafta önce Şikayet EtDosta güven düşmana korku veren Büyük Lider dünya insanların ve yüce milletimizin mutluğu huzuru için katkılarınızdan dolayı şahsınıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve ömrünüz yettiği kadar bu güzel ülkeyi ve ülkemin güzel insanları için hep lider kalmanızı diliyorumBeğen
-
reşo 4 hafta önce Şikayet EtCumhurbaşkanımız yaptı yine yapacagını birilerine siyasetin nasıl yapılacagını uygulamalı ögrettiBeğen
-
MERT 4 hafta önce Şikayet EtHerkes yaşattığını yaşar inşallah hem bu dünyada hem ahiretteBeğen Toplam 1 beğeni
-
Han 4 hafta önce Şikayet EtAteşkes oldu. Lakin insanlığın Yahudiyle kavgası bitmedi. Sonuna kadar boykot edeceğim Yahudiyi.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 4 hafta önce Şikayet EtBoykot onlarca yıl sürmeliki acısı onlarda bu şekilde görülsün.Beğen Toplam 5 beğeni