Beyaz Saray'dan İran'a bir tehdit daha: Trump'ı ciddiye alsanız iyi olur
Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, ABD Başkanı Donald Trump’ın İran’a yönelik tehditlerine değinerek, "İran'a mesajımız, bu başkanı ciddiye alsanız iyi olur" dedi.
Beyaz Saray Sözcü Karoline Leavitt, ABD Başkanı Donald Trump’ın İran’a yönelik tehditlerinin ciddiye alınması gerektiğini ifade etti. Leavitt, Trump’ın İran’a yönelik tehditlerine değinerek, "İran'a mesajımız, bu başkanı ciddiye alsanız iyi olur" dedi.
TRUMP SALDIRILARA İZİN VERMEYECEK MESAJI
ABD'nin Yemen'e yönelik saldırılarına değinen Leavitt, "Sanırım Husiler geçtiğimiz hafta sonu şehirde yeni bir şerif olduğunu öğrendiler. Bu Başkan eli kolu bağlı oturup teröristlerin ticari gemilere ve ABD Donanması'na ait gemilere saldırı düzenlemesine izin vermeyecektir. Bu tür eylemlere müsamaha göstermeyecektir" dedi.
TRUMP'TAN İRAN'A TEHDİT
Trump daha önce yaptığı açıklamada, "Husiler tarafından yapılacak herhangi bir saldırı ya da misillemeye büyük bir güçle karşılık verilecek. Husiler tarafından atılan her kurşun, İran tarafından atılmış olarak görülecek" demişti.
Öte yandan ABD’nin 15 Mart’ta Yemen'deki İran destekli Husilere yönelik başlattığı saldırılarda şu ana kadar 53 kişi hayatını kaybetti, 98 kişi de yaralandı.
-
karabahtim 1 ay önce Şikayet EtBence Irandaki 40 milyon güney Azerbeycan Türkünü azât etmenin vakti geldi. Uyduruk uydu devlet Iranin başka dilden anladiği yok çünkü. Devamli danişikli döğüşle, kafirlere saldirilarina sebebiyet ve zemin hazirliyor münafiklar.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Turan 1 ay önce Şikayet Etbıktık artık bu danışıklı dövüşten.iran=israilBeğen Toplam 2 beğeni
-
büyük IRAN 1 ay önce Şikayet Etbüyük IRAN kimseye benzemez, asla bü küçük tehdidleri ciddiye almaz,7000yillik büyük IRAN tarihinde kimse büyük IRANi işğal edemedi ve edemezBeğen Toplam 2 beğeni
-
Namyelüs 1 ay önce Şikayet EtMakedenyalı İskender,Başta Selçuklular olmak üzere çeşitli Türk boyları,Emeviler,Şah ismail,Moğallar,Timur ve diğerleri senin büyük İranını yüzyıllardır yönetti.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Mustafa 1 ay önce Şikayet EtHz ömer içinden geçti iran’ın .Beğen
-
Erdem 1 ay önce Şikayet EtYaw heheBeğen
-
Rahat durmuyorlar 1 ay önce Şikayet EtAbd li yahudiler rahat durmuyor. Olan Abd ye olacak.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Osman kekillioğlu 1 ay önce Şikayet EtEfendi ve köle hiç harb edermi elbette etmez. Amaç ve hedefleri Türkiye. Ama belalarını bulacaklar inşallah.Beğen Toplam 3 beğeni