Türkiye'den deprem felaketiyle sarsılan Myanmar'a taziye mesajı

Türkiye, Myanmar'da ve Tayland'da meydana gelen 7,7 ve 6,4 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Türkiye'den deprem felaketiyle sarsılan Myanmar'a taziye mesajı
Türkiye'den deprem felaketiyle sarsılan Myanmar'a taziye mesajı
GİRİŞ 28.03.2025 23:11 GÜNCELLEME 29.03.2025 03:16

Son dakika haberi... Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Myanmar'da meydana gelen, 7,7 ve 6,4 büyüklüğündeki iki depremin ardından oluşan can kayıpları için taziye mesajı paylaştı.

Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada şunlar aktarıldı:

"Myanmar ve Tayland’da bugün (28 Mart) meydana gelen depremin neden olduğu can kayıpları ve zarardan dolayı derin üzüntü duyuyoruz.

Hayatını kaybedenlerin aileleri ile Myanmar ve Tayland halklarına taziyelerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz."

Son dakika: Myanmar'da deprem felaketi! Ölü sayısı açıklandı! Korkunç bilançoSon dakika: Myanmar'da deprem felaketi! Ölü sayısı açıklandı! Korkunç bilanço

ŞİDDETLİ DEPREMLERDE 144 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Sabah Myanmar'ın orta kesimindeki Sagaing bölgesi yakınlarında 7,7 ve 6,4 büyüklüğünde iki deprem meydana gelmişti.

Depremlerde ilk belirlemelere göre 144 kişinin öldüğü, 730'dan fazla kişinin de yaralandığı açıklandı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 11
  • Yavuz 10 ay önce Şikayet Et
    Orda kac tane camii yikildi depremden haberiniz var mi
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Halt etmiş ne diye müslüman katillerine geçmiş olsun diyor etmeyin kardeşim etmeyin.
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 10 ay önce Şikayet Et
    Parantez içinde usulen taziye gönderdik. Yoksa Rohingya'lılara yaptıklarınızı unutmuş değiliz diye yazdınız değil mi?
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    nedeeennn
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    müslümanlara düşman beter olsunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Federasyondan Beşiktaş'ın talebine red!
ABD'den son dakika NATO kararı! Savaş uçaklarını çektiler