ABD savaş uçakları ülkenin başkentini bombaladı! Bölgede çok sayıda patlama...

Son dakika haberi.. ABD savaş uçaklarının, Yemen'in başkenti Sana ve Hudeyde kentine çok sayıda hava saldırısı düzenlediği bildirildi.

GİRİŞ 20.04.2025 00:59 GÜNCELLEME 20.04.2025 01:01
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Son dakika Yemen haberleri: ABD savaş uçaklarının, Yemen'in başkenti Sana, ülkenin batısındaki Hudeyde kenti limanı ve havaalanına 13 kez hava saldırısı düzenlediği bildirildi.

ABD SAVAŞ UÇAKLARI YEMEN'İ BOMBALADI

Husilere bağlı El-Mesire televizyon kanalının Telegraf sayfasında yer alan habere göre, ABD Kızıldeniz'deki Hudeyde kenti limanı ve havaalanına 13 kez hava saldırısı düzenledi.

Saldırı sonucu can kaybı ya da hasara dair bilgi verilmezken, ABD saldırı hakkında henüz açıklama yapmadı.

Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri de daha önce yaptığı açıklamada, hava savunma sistemleri tarafından ABD'ye ait MQ-9 tipi bir İHA'nın başkent Sana hava sahasında "düşmanca eylemler" gerçekleştirdiği sırada düşürüldüğünü belirtti.

Bununla beraber son 24 saat içinde ABD'ye ait 2 İHA'nın, nisan ayı içinde ise toplam 6 İHA'nın düşürüldüğü bilgisini veren Seri, "İsrail'in Gazze’ye yönelik saldırı ve ablukası sona erene kadar operasyonların süreceğini" kaydetti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 85
  • ZAZAÇERKEZKIRMASI 1 hafta önce Şikayet Et
    Sayın Trump seçim sürecinde Dünya barışına değinmişlerdi devlet yönetimlerini eleştirici ifadeleri basına yansımıştı milletler olarak bizlerin beklentisi yapıcı barışcıl politikaların üretilmesiydi şuanki tablo düşündürücü.Söz namustur bizlerde verilen sözler neçabuk unutuldu bumu Dünya barışını tahsisetme gayreti yazıklar olsun sözün bittiği yerdeyiz üzüntü ile şiddetle kınıyorum.
    Cevapla
  • Kayso 1 hafta önce Şikayet Et
    Bundan sonra tek care tüm amerikan vatandaslari her yerde ve ayrim yapmadan meşru hedef sayilmasi lazim hepsini asker sayilip yok edilmesi lazim .Her isgalci artik meşru hedef ve dünyada her amerikan avlanmali
    Cevapla
  • Erpınar 1 hafta önce Şikayet Et
    Yahudilerin gayr-ı meşru çocuğu abd!
    Cevapla
  • ismail 1 hafta önce Şikayet Et
    hani ne oldu hava savunma sistemleriniz var dı ya nerede iranın aklıyla hareket edenin sonu
    Cevapla
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Kafir ABD İsrail. Hava savunma sisteminin yetersiz olduğunu biliyor.Boyle sürekli havadan müslumanları katledecekRadar ve füze tek olojisi geliştikçe uçaklar devre dışı kalacak.Bizde bu teknolojiye yönelmeliyiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üşümezsoy'dan Mudanya depremi için korkutan sözler! O 3 şehrin uykuları kaçıracak açıklama
İngilizlerden destek bulamayınca İtalya’ya koştu! Özgür Özel kapı kapı dolaşıyor!