Smotrich: Suriye parçalanmadan, Gazzeliler sürülmeden durmayacağız

İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, işgal altındaki Batı Şeria'da katıldığı bir törende, İsrail'in savaşı, sadece ve sadece Suriye'nin bölünmesi ve Filistinlilerin Gazze'den sürülmesiyle sonlandıracağını açıkladı.

GİRİŞ 30.04.2025 11:23 GÜNCELLEME 30.04.2025 11:35
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, işgal altındaki Batı Şeria'da katıldığı bir törende, İsrail'in savaşı, sadece ve sadece Suriye'nin bölünmesi ve Filistinlilerin Gazze'den sürülmesiyle sonlandıracağını açıkladı.

İsrail Bakan Smotrich, "Tanrı'nın yardımı ve savaşmaya devam eden arkadaşlarınızın cesaretiyle; Suriye parçalandığında, Hizbullah ağır bir şekilde yenildiğinde, İran'ın nükleer tehdidi ortadan kaldırıldığında, Gazze Hamas'tan temizlendiğinde ve Gazzeliler başka ülkelere göç ettirildiğinde, rehinelerimiz evlerine döndüğünde ve İsrail devleti daha güçlü ve müreffeh olduğunda bu savaşı sona erdireceğiz." dedi.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 35
  • HIDIR BUDUR 1 ay önce Şikayet Et
    KUR'AN ENFÂL SURESİ 65. AYET ; Sizden sabırlı YİRMİ kişi olursa İKİ YÜZ kişiyi yener. Eğer sizden YÜZ KİŞİ olursa inkar edenlerden BİN KİŞİYİ yener. Çünkü onlar anlamayan bir topluluktur.
    Cevapla
  • alpi 1 ay önce Şikayet Et
    halifesiz islam, islamsız müslüman olduğu sürece bu zalimlerin zulmü ve saltanatı hiç bitmeyecek.
    Cevapla
  • deve dikeni 1 ay önce Şikayet Et
    siz helak olmadan bu iş bitmeyecek domuzun soyu arkana coniyi almadan 3 ay dayanamazsın
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    siyonist köpek havlamış
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Ey Yahudi sıpası şu kesinlikle ölümün Müslüman elinden olacak cehennemin dibine kadar ateşinle gideceksin hayallerinde senin gider sonun yakındır. bence zorlama kendini.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MOSSAD'a Türkiye şoku! Düğmeye basıldı! Darbe indirildi
Erdoğan'dan son dakika açıklamalar! İsrail'e uyarı: Sonu derin pişmanlık...