Özel'e saldıran Tengioğlu'nun otel görüntüleri ortaya çıktı

Sırrı Süreyya Önder'in cenaze merasimine katılmak için AKM'ye giden CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tören sonrası tokatlı saldırı gerçekleştiren Selçuk Tengioğlu'nun saldırıdan önce kaldığı oteldeki görüntüleri ortaya çıktı.

GİRİŞ 05.05.2025 08:20 GÜNCELLEME 05.05.2025 09:51
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

3 Mayıs'ta hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törene katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tören çıkışı AKM önünde saldıran Selçuk Tengioğlu'nun saldırı öncesi Beyoğlu'nda konakladığı oteldeki görüntüleri ortaya çıktı.

Hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için AKM'de düzenlenen törene katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e AKM önünde yumruklu saldırıda bulunan 66 yaşındaki Selçuk Tengioğlu'nun Beyoğlu'ndaki konakladığı oteldeki görüntüleri ortaya çıktı.

Kamera görüntülerinde Tengioğlu'nun kahvaltı yaptığı ve sonrasında çay içip otel görevlisi ile sohbet ettiği anlar yer aldı.

"TAKSİM'DE KALDIĞIM OTELDEN ÇIKTIM, PROGRAM OLDUĞUNU DUYDUM"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e gerçekleştirdiği yumruklu saldırının ardından gözaltına alınan Selçuk Tengioğlu'nun, edinilen bilgiye göre ilk ifadesinde programı duyup kaldığı otelden çıktığını söyledi.

Saldırgan Tengioğlu, "Ben daha önceden yemek kartı için Cumhuriyet Halk Partisi'ne başvurdum ancak partili olmadığım için bana yemek vermediler. Bundan dolayı da uzun zamandır sinirliydim. CHP'nin sokağa gençleri çağırmasıyla ilgili daha önceden biriktirdiğim sinirimi içimde muhafaza ediyordum. Taksim'de kaldığım apart otelden çıktım, program olduğunu duydum. Oraya gittiğimde aslında bir saldırı niyetim yoktu ancak gördüğüm anda da sinirlerime hakim olamadım." şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
Erkan Talu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 62
  • Koparan 24 dakika önce Şikayet Et
    Spontane ne demek yav.? Spontane olarak elim kalkti ve suratina vurdum diyor, özgür özeli tokatliyan.!! 4 Yıl Yonetim Oeganizasyon okuduk. Lakin bu kelimeyi ilk defa duydum. eziklik hissettim. Universitede eksiklikmi var.? Çook cahilmi kaldik? yoksa bu terimi kullanan ; Süper zekaya sahip, kişiler'mi? . Şöyle : 3 veya 4 lisan bilen gibi.... .!
    Cevapla
  • EV SAHİBİ 57 dakika önce Şikayet Et
    Günahı alınamayacak kadar çok olan zübük azmettirmiş olabilir,ne zaman ki mansur ismi konuşuldu bu tokat geldi ne diyorduk zamanlama manidar,ulan zübük siyonistler gibisin utanma sıkılma ataturk tan sonra mehdiliğini de ilan et tam olsun.
    Cevapla
  • Hyr 59 dakika önce Şikayet Et
    la körölür badem gözlü olur. yıllardır dine baslı darbe alimlerin sarıklıların baş örtülülerin giyiminden dolayı asılmasından halifekiğin kaldırılması islamın kösteklenmesinden sorumlu olan partinin temsilcisini tartaklamış. iyi etmiş. aslında normal olan herkesin bunu yapması. yapmayanlar anormal. iyi etmiş diyemiyor musunuz.
    Cevapla
  • Eninde Sonunda 1 saat önce Şikayet Et
    siyonist ajanların işi......
    Cevapla
  • Yavuz Selim 1 saat önce Şikayet Et
    tiyatro. amaç çorbacıdaki bant rezaletini unutturmak olabilir mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Özel'e saldıran şüphelinin ifadesi ortaya çıktı: Spontane olarak sağ elim kalktı