Pakistan'dan son dakika saldırı açıklaması! İddialar yalanlandı! Tüm dünyaya çağrı
Hindistan basının, Pakistan tarafından Hindistan idaresindeki Cammu Keşmir bölgesindeki mühimmat depolarına saldırı düzenlendiği iddiaları Pakistan Dışişleri Bakanlığı tarafından yalanlandı.
Son dakika haberi... Asian News International'ın (ANI), Pakistan'ın, Hindistan'ın kontrolündeki Cammu Keşmir bölgesini vurduğu ve bölgede çok sayıda yüksek şiddetli patlama sesi duyulduğu iddiaları sonrası Pakistan'dan açıklama geldi.
HİNT MEDYASINDA ÇIKAN HABERLER ASILSIZ
Pakistan Dışişleri Bakanlığı, Hindistan'ın Pathankot ve Srinagar bölgelerine saldırı düzenlendiğine ilişkin Pakistan'a atfedilen iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
Pakistan Dışişleri Bakanlığı tarafından, Hindistan medyasında çıkan saldırı haberlerine ilişkin açıklama yapıldı.
İSLAMABAD'DAN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI
Açıklamada, Hint medyasında çıkan Pakistan'ın Hindistan'a saldırı düzenlediğine yönelik iddiaların "asılsız" olduğu belirtildi.
İslamabad yönetiminden yapılan açıklamada, uluslararası topluma çağrıda bulunarak, Hindistan'ın itidale ve sorumluluğa yönlendirilmesini talep etti.
PAKİSTAN, HİNDİSTAN'DA KRİTİK 4 BÖLGEYİ VURDUĞUNU İDDİA ETMİŞTİ
Asian News International'ın (ANI) haberinde, Cammu Keşmir bölgesinde çok sayıda yüksek şiddetli patlama sesi duyulduğu iddia edilmişti. Pakistan ordusunun, Yeni Delhi yönetimine ait mühimmat depolarını hedef aldığını ileri süren ANI, Hindistan hava savunmasının buna karşılık verdiğini; Akhnoor, Samba, Baramulla ve Kupwara bölgelerinde de siren seslerinin duyulduğunu belirtmişti.
-
İdo 4 gün önce Şikayet EtAbd ve Çin kozlarını bu iki ülkede deniyorlar Allah Müslüman toplumun yardımcısı olsunBeğen Toplam 4 beğeni
-
misafir 4 gün önce Şikayet Ethindistan korkmaya başladı önce saldırdı saldırıya en ağır cevap verilince hindistan ağlamaya başladı.Beğen Toplam 3 beğeni
-
Vatandaş 4 gün önce Şikayet EtAsıl hedef Türkiye olası israil kapışmasında pakistan destek vermesin diye böyle tezgah yaptılar etrfa bakın israil kibrista,yunanda ,şimdide hintlilerle uyanın savaş geliyor bu savaş şamda başlarBeğen Toplam 7 beğeni
-
Ayyıldız 4 gün önce Şikayet Etİsrail güdümlü Hindistan çocuk öldürmekle başladı.Beğen Toplam 4 beğeni
-
Vatandaş 4 gün önce Şikayet Etislam ülkeleri özellikle araplar kafire karşı birleşmeliBeğen