Suriye Cumhurbaşkanı Şara, ABD büyükelçisini İstanbul'da kabul etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Dolmabahçe Sarayı'nda Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara'yı kabul etmesinin ardından bir sürpriz görüşme daha gerçekleşti. Şara, Dolmabahçe'de ABD'nin Ankara büyükelçisi Thomas Barrack'ı kabul etti.

GİRİŞ 24.05.2025 21:11 GÜNCELLEME 24.05.2025 21:13
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara'yı Dolmabahçe Sarayı'nda kabul etmesinin yankıları sürerken İstanbul bir sürpriz görüşmeye daha ev sahipliği yaptı.

ŞARA, ABD BÜYÜKELÇİSİNİ İSTANBUL'DA KABUL ETTİ

Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen son dakika bilgisine göre, Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile ABD'nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Barrack, İstanbul'da bir araya geldi.

ERDOĞAN, ŞARA'YI DOLMABAHÇE'DE KABUL ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye Devlet Başkanı Ahmed Şara ile Dolmabahçe'de bir araya gelmişti. Erdoğan-Şara görüşmesi yaklaşık 2 buçuk saat sürmüştü. Görüşmeye ilişkin açıklama yapılmamıştı.

Görüşmede, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani ve bazı yetkililer de yer almıştı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 45
  • Hakem 3 hafta önce Şikayet Et
    Hayırdır bu kadar kısa sürede bu kadar çok flört etmeler
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    ilginç durumlar..
    Cevapla
  • CİHAN BALCI 3 hafta önce Şikayet Et
    Ahmet Şara efendiliğini bozmamış onlar şımarık terbiyesiz bizler onlar gibi değiliz. Onlara kim olduğumuzu gösterdik gösteriyoruz sahada göstereceğiz, biz kardeşlerimiz ile biriz beraberiz onlarda bizlerde daha da güçleneceğiniz birlik beraberlik ile.
    Cevapla
  • DEMİR 3 hafta önce Şikayet Et
    Ne Alaka . .... Suriye Cumhurbaşkanı ABD , Ankara Büyükelçisi 'ni Nasıl Kabul Edebilirki ....? Saçma Geldi ...
    Cevapla
  • Urfali 3 hafta önce Şikayet Et
    İşte abd nin kabadaliti trumpun yanında suriyenın bir elciside böyle yapmalı. Buyukelcinin yanında 20 milyon suriye devleti var keşke biraz seviyeli davransaydi
    Cevapla
  • Gercek 3 hafta önce Şikayet Et
    20 milyon kackin ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik görüşme: Yeni bir savaşa tahammül yok!
Olası üçüncü dünya savaşı senaryosu! Dünyanın en güvenilir 11 ülkesi açıklandı