Rihanna'nın babası hayatını kaybetti!

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın babası Ronald Fenty, 70 yaşında vefat etti. Fenty, Cumartesi sabahı Los Angeles'ta kısa bir hastalığın ardından hayata gözlerini yumdu. Ölüm nedeni, henüz açıklanmadı.

Rihanna'nın babası hayatını kaybetti!
Rihanna'nın babası hayatını kaybetti!
GİRİŞ 31.05.2025 22:29 GÜNCELLEME 31.05.2025 22:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2 çocuk annesi ve şu sıralar 3. çocuğuna hamile olan dünyaca ünlü yıldız Rihanna, baba acısıyla sarsıldı.

ÖLÜM NEDENİ AÇIKLANMADI

Rihanna'nın babası Ronald Fenty, 70 yaşında hayatını kaybetti. Fenty'nin ölüm nedeni ise henüz açıklanmadı.

Rihanna'nın babası Ronald Fenty hayatını kaybetti

Aile yakınlarının, California'da toplandığı öğrenildi. Ünlü şarkıcıdan ve temsilcisinden henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Ronald Fenty'nin vefatı, Rihanna'nın üçüncü çocuğuna hamile olduğu bir döneme denk geldi. Rihanna'nın babasıyla geçmişte çalkantılı bir ilişkisi olsa da, ikilinin son yıllarda aralarındaki sorunları çözdüğü biliniyordu. Hatta Ronald Fenty, geçtiğimiz günlerde Rihanna'nın ilk çocuğu RZA'nın dedesi olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirmişti.

 

 

KAYNAK: PEOPLE
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Alpertunga 15 saat önce Şikayet Et
    süper önemli bir haber olmuş, aferin size.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'de trol savaşları! Kılıçdaroğlu'nun iletişimcisi Erdem, İmamoğlu'nun trolünü ifşaladı
Süper Lig sona erdi! İşte sonuçlar ve son puan durumu