Son dakika... Avusturya'da silah sesleri! Okula saldırı: 9 ölü!
Son dakika... Avusturya’nın Graz kentinde bir okula gerçekleştirilen saldırıda en az 9 kişi hayatını kaybetti.
Avusturya’nın Graz kentinde bir okula gerçekleştirilen saldırıda en az 9 kişi hayatını kaybetti.
ÇOK SAYIDA YARALI VAR!
Avusturya’nın Graz kentinde bir okula saldırı gerçekleşti. Elde edilen ilk bilgilere göre, saldırıda en az 9 kişi hayatını kaybetti. Aralarında öğrenci ve öğretmenlerin de bulunduğu bazı kişilerin ise yaralandığı öğrenildi.
SALDIRGAN İNTİHAR ETTİ!
Avusturya basını, saldırganın da bir öğrenci olduğunu duyururken saldırının ardından intihar ettiğini yazdı.
Polis olaya ilişkin geniş çaplı soruşturmanın başlatıldığını duyurdu.
ÜLKE TARİHİNDE İLK
Saldırı nedeniyle Başbakan Christian Stocker bütün programını iptal ederken İçişleri Bakanı Gerhard Karner saldırının düzenlendiği Graz'a hareket etti.
Ülke basınında yer alan haberlerde, ülke tarihinde bu düzeyde ilk defa yaşanan saldırıda, 9 kişiyi öldüren saldırganın okulun tuvaletinde intihar ettiği kaydedildi. Saldırganın okulun öğrencisi olduğu ve mobbinge maruz kaldığı ileri sürüldü.
-
Atatürkçü 4 gün önce Şikayet Etİsrail yapmıştırBeğen
-
msf 5 gün önce Şikayet Etbunu yahudi yaptırmadıysa adımı değiştirecem.kısaca uyarı veryorlar.Beğen Toplam 2 beğeni
-
ismailbey 5 gün önce Şikayet Etavrupa da artık güven kalmadı gitsinler siyonistlere teslim etsinler kendilerini ....Beğen Toplam 10 beğeni
-
nevzat 5 gün önce Şikayet EtHiç hiç üzülmedin Gazze'de her gün yüzlerce bebek ve çocuk şehit oluyorBeğen Toplam 7 beğeni
-
VATANINI SEVEN 5 gün önce Şikayet EtGAZZELİLE hergün yaşıyor bu sıkıntıları sizde yaşayın ki ne demek göresiniz ya kahhar yahudilereBeğen Toplam 10 beğeni