İsrail, İran'ı bombaladı! Kaç kişinin öldüğü açıklandı
İsrail'in İran'a yönelik düzenlediği hava saldırıları sonucu Tahran'da 78 kişi hayatını kaybederken, 329 kişi yaralandı. Tebriz'de ise 5 kişi yaşamını yitirdi, 12 kişi yaralandı.
İsrail'in İran'a yönelik düzenlediği saldırılarının bilançosu belli oluyor. İran medyasında yer alan haberlere göre, İsrail ordusunun başkent Tahran'a düzenlediği saldırılarda 78 kişi hayatını kaybetti, 329 kişi ise yaralandı.
Doğu Azerbaycan Eyaleti Kriz Yönetimi Genel Müdürlüğü de Tebriz'e yönelik saldırılarda 5 kişinin yaşamını yitirdiğini, 12 kişinin yaralandığını duyurdu.
İSRAİL, İRAN'I BOMBALADI; KRİTİK İSİMLER ÖLDÜRÜLDÜ
İsrail güvenlik kabinesi dün akşam toplanmış, sabaha karşı Başbakan Binyamin Netanyahu, İran'a yönelik kapsamlı bir saldırı başlattıklarını açıklamıştı. İsrail, sabaha karşı İran'ın başkenti Tahran'ın yanı sıra, Tebriz, İsfahan'daki Natanz Nükleer Tesisi ile Loristan ve Kirmanşah kentlerine saldırılar düzenlemişti. Saldırılarda İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri, Devrim Muhafızları Genel Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami dahil üst düzey askeri yetkililer ile 6 nükleer bilim insanı hayatını kaybetmişti. İsrail'in Tahran'daki saldırılarında sivil yerleşim yerleri de vurulurken çok sayıda sivil de hayatını kaybetti.
Son dakika: MHP Lideri Bahçeli'den İran'a saldırı açıklaması: 'Nihai hedef Türkiye’dir'
Trump'tan İran açıklaması: Anlaşma olmazsa daha acımasız saldırılar gelecek
Hamaney’in en yakını ağır yaralandı: Yatak odasına kadar nasıl biliyorlar?
İran'ı şoke edecek olay detay! Mossad, Tahran'da İHA üssü kurup, bugün...
-
Türk 13 saat önce Şikayet EtBu itrail özellikle tebriz hedef alıyor.. İran a saldırıp abd yi geri çağırıyo.. abd geri gelmişken Tebrizi vurup bize meydan okuyo aklı sıra.. Merak etme itrail gelecez.. Az sabır..Beğen
-
Akîl Adam 14 saat önce Şikayet EtDeğerli yorumcular, mesele İran meselesi değildir. Konuya geniş bir perspektifle bakmakta fayda var. İran'ın İslam Devletleri ile olan problemleri acı gerçeği gölgelememli. Bugün İran, yarın biz gerçeğinden olaya yaklaşılmalı.Beğen
-
10.köy 15 saat önce Şikayet Etİran kendine karşı bile hain İslam dunyasina nasıl olmasın, İsrail'e kınama Müslümanlara bomba...işte iranin felsefesiBeğen
-
TURKİYE 15 saat önce Şikayet EtAceba İsrail, Türkiye'nin ve Ankara'nın neresinde Dron üssü kuruyor ona bakmalıyız, Türkiye'de ustlenmemesi mümkün degilBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 15 saat önce Şikayet EtYahudilerin çifte vatandaşlığı iptal edilecek mi?Beğen