İki ülke İsrail'in imdadına yetişti! 14 uçak dolusu askeri yardım

İsrail Savunma Bakanlığı, ABD ve Almanya'dan İsrail ordusunu desteklemek için askeri teçhizat taşıyan 14 kargo uçağının İsrail'e ulaştığını açıkladı.

GİRİŞ 19.06.2025 22:25 GÜNCELLEME 19.06.2025 23:36
Bu Habere 278 Yorum Yapılmış

İsrail ile İran arasında çatışmalar 7. gününde de devam ederken, ABD'nin Tel Aviv'e olan desteği de sürüyor.

İSRAİL'E 14 UÇAK DOLUSU YARDIM

Son olarak İsrail Savunma Bakanlığı, ABD'nin İsrail ordusunu desteklemek amacıyla gönderdiği askeri teçhizatları taşıyan 14 kargo uçağının ülkeye ulaştığını açıkladı.

BEYAZ SARAY: BAŞKAN TRUMP, İRAN'LA İLGİLİ KARARINI İKİ HAFTA İÇİNDE VERECEK

Öte yandan, ABD'nin savaşa doğrudan müdahil olup olmayacağı ise belirsizliğini koruyor. Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, Başkan Donald Trump'ın İran'la müzakerelerin gerçekleşme olasılığının yüksek olması nedeniyle (saldırı yapıp yapmama) kararını iki hafta içinde vereceğini açıkladı.

 

KAYNAK: AA
Özgür Bayrak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Bayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 278
  • İlk önce VataN 1 saat önce Şikayet Et
    Bunu iyi bilir Bize ne bir Arap ne bir Faslı ne bir Afrika yardım etmez bunları dost bilmeyin! Dost olmazlar hepsi bir sırtlan gibi beklemedeler bunlar terörist heryeri kana bulanyanin 1 numara destekcileri kanlarında hepsinin sionistlik var
    Cevapla
  • Mert 1 saat önce Şikayet Et
    Biz de İran'a destek vermeliyiz. İran düşerse sıranın bize geleceğini görmüyor mu yetkililer bırakın bu pısırıklığı artık. Yüce Allah Kuran'da yalnız benden korkun buyuruyor. Sevsek de sevmesek de İran'a askeri mühimmat konusunda destek olmalıyız
    Cevapla
  • Ahmet 1 saat önce Şikayet Et
    İkiyüzlü Almanya.
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Biz insan aklıyla düşünüyoruz ancak karşımızda mahlukat altı terör örgütü var, japon başbakanını öldüren amerikan başkanını ve nice, pkk, deaş ı kuran beyni amerikada olan dünyanın en organize terör örgütü, bir ülke liderini yaşayıp yaşamayacağına karar veriyor. Dünyanın en büyük tehtidi. Tüm insanlık bunları tehtid algılayıp bireysel olarakda mücadele etmeli
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Kafir Hitler Almanyası onyıllardır teröristlerin anavatanı. Çünkü onlara en büyük desteği Almanya veriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
FIFA, eleştirilere daha fazla dayanamadı! İsrail'e cezalar yolda
İsrail’e manidar gönderme! Vurulan hastanede gizli karargah mı var?