Netanyahu'nun Gazze'deki Filistinlileri aç bırakma gerekçesi şaşkına çevirdi
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, açlığa mahkum edilen Gazze'deki Filistinlilerin yaşadığı kıtlığın sorumlusu olarak Hamas'ı gösterdi. Açlığı bir silah olarak kullanan siyonist, akıl dışı iddiasını pervasızca dile getirdi.
ABD merkezli yayın yapan Full Send Podcast programına konuşan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze Şeridi'nde yaşanan 'sessiz kıyım' hakkında korkunç ifadeler kullandı.
"Gazze Kasabı" olarak nitelendirilen savaş suçlusu, açlığa mahkum edilen Gazze'deki Filistinlilerin yaşadığı kıtlığın sorumlusu olarak Hamas'ı gösterdi.
SAVAŞ SUÇLUSU PERVASIZCA YALAN SÖYLEDİ
Muhabirin, "İsrail'in Gazze halkını aç bıraktığını neden söylüyorlar?" sorusuna küstahça bir cevap veren "Gazze Kasabı" şu ifadeleri kullandı:
"Çünkü biz yemek taşıyan tırları içeri almaya çalışıyoruz. Tırlar geliyor, tahmin edin onları içeri aldığımızda ne oluyor?
Hamas yiyecekleri çalıyor. Büyük bir kısmını kendine ayırıyor. Fiyatları yükseltiyorlar ve sonra yiyecekleri satıyorlar.
Kendi halkına satıyorlar. Aç halkına satıyorlar.
Oradan elde ettikleri parayı da terör makinelerine daha çok katil tutmak için harcıyorlar."
İSRAİL'İN AÇLIK SİLAHI
İsrail'in hava saldırılarının neden olduğu şehit ve yaralı sayısının hızla artmasının yanı sıra, insanlar açlıktan, çocuklar ise yetersiz beslenmeden hayatlarını kaybediyor.
Bölgede içecek su bile bulunmazken paranın hiçbir anlamı kalmadı. Bu da Netanyahu'nun pervasızca dile getirdiği iftirasını hükümsüz kılıyor.
İsrail’in gıda maddelerine ve diğer insani yardımlara uyguladığı ablukalar nedeniye kıtlık yaşanıyor. İnsani felaketin asıl sorumlusu olan siyonistlere silah gönderen Batılı müttefikleri hiçbir yaptırım gücünü kullanmıyor.
-
PROF. DR. CT. 1 ay önce Şikayet Et1-Yemeğe zehir uyuşturucu vs. ekletmediğin ne malum ? 2-Yalan söylemene gerek yok açık konuş tüm Dünya biliyor artık seni 3-Suç senin değil suç bunları izleyen İslam AllemindeBeğen
-
Aydın 1 ay önce Şikayet EtHepsi yalan makinesi, yalanı normal konuşma haline getirmişler. Yıllar önce Türkiye ye tatile geldiklerinde kaç kere şahit olsum. Fark etmiyor büyüğü , çocuğu hepsi süper yalancı.Beğen
-
abc 1 ay önce Şikayet Etabd ve batı bu açlığın soykırımın baş sorumlusu güç zalimin eline geçmiş dünyayı kana buluyor masum gazze halkına zulüm yapıyor müslümanların birlik olması şartBeğen Toplam 3 beğeni
-
bayram 1 ay önce Şikayet EtAşağlık hain cani kallef yalancı korkak zaten senin katliyamlarına karşı duran herkes terörist değilmi asıl terörist sensin Sana ve sana destek olanı Rabbim Kahru Perişan Eylesin.Beğen Toplam 2 beğeni
-
öztürk 1 ay önce Şikayet Etgünümüzün ebabilleri dron sürüsü olacak inşallah. Rabbim üretip gönderecek kullarına güç ve cesaret versin, AminBeğen Toplam 2 beğeni