ABD'den skandal Gazze kararı! Gazzelilere yasaklandı!

ABD, Gazze halkına tüm türlerde ziyaretçi vizelerini vermeyi durdurduğunu duyurdu.

ABD'den skandal Gazze kararı! Gazzelilere yasaklandı!
ABD'den skandal Gazze kararı! Gazzelilere yasaklandı!
GİRİŞ 17.08.2025 03:03 GÜNCELLEME 17.08.2025 03:04

ABD Dışişleri Bakanlığının ABD merkezli X sosyal medya platformundan konuya ilişkin açıklama yapıldı.

'GAZZELİ BİREYLERE TÜM ZİYARETÇİ VİZELERİNİ DURDURUYORUZ'

Açıklamada, "Son günlerde kısıtlı miktarda geçici tıbbi ve insani amaçlı vizelerin verilmesinde kullanılan süreç ve prosedürlere yönelik tam ve kapsamlı bir inceleme yürütürken, Gazzeli bireylere tüm ziyaretçi vizelerini durduruyoruz." ifadesine yer verildi.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 79
  • BMDEN ATIN 1 yıl önce Şikayet Et
    Trump İsrailden emir alıyor. Amerikalı yahudiler olayların azmettiricisi ve israille birlikte eşit SUÇLU. ABD VE İSRAİLİ ISRARLA BM DEN ATMIYORLAR. ABD VE İSRAİLİ BM DEN ATIN.
    Cevapla
  • çağrıbey 1 yıl önce Şikayet Et
    İsrail yok olacak ama Amerika da en son kendi başını yakacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi anlaşma onaylandı! Komşuda ortalık yangın yeri! Son dakika Türkiye açıklaması
İsrail basınından tarihi itiraf: Asıl tehdit dışarıda değil içimizdeki işgalciler