İsrail'den son dakika ateşkes açıklaması! Netanyahu talimat vermişti
Netanyahu'nun, Gazze'ye saldırıların "İsrail’in kabul edebileceği şartlarda sona erdirilmesi için müzakerelere başlanması” talimatı vermesine rağmen İsrail Başbakanlık Ofisinin, Kahire veya Doha’ya heyet göndermeyi planlamadığı bildirildi.
SON DAKİKA HABERİ: İsrail Başbakanlık Ofisinden The Times of Israel'e yapılan açıklamada, Netanyahu'nun Gazze'ye saldırıların "İsrail’in kabul edebileceği şartlarda sona erdirilmesi için müzakerelere başlanması” talimatı vermesine rağmen "şu aşamada" Gazze'de ateşkes ve esir takası müzakereleri için Doha ya da Kahire'ye heyet gönderilmesinin planlanmadığı belirtildi.
'ŞU AŞAMADA GAZZE'DE ATEŞKES MÜZAKERELERİ İÇİN DOHA YA DA KAHİRE'YE HEYET GÖNDERİLMESİ PLANLANMIYOR'
Başbakanlık Ofisinden yapılan bir diğer açıklamada ise müzakerelerin yürütüleceği kent belirlendikten sonra Netanyahu'nun, heyetin gönderilmesi talimatını vereceği kaydedildi.
NETANYAHU SKANDAL AÇIKLAMADA BULUNMUŞTU
Netanyahu, tüm İsrailli esirlerin serbest bırakılması ve "savaşın İsrail'in kabul edebileceği şartlarda sona erdirilmesi" için müzakerelere derhal başlanması talimatı verdiğini duyurmuştu.
Netanyahu'dan skandal açıklama: Hamas ve işgal sözleri!
Başbakan Netanyahu, yayımladığı videoda, Gazze kentini işgal saldırılarını sürdürürken aynı zamanda ateşkes ve esir takası müzakerelerini de yürüteceklerini söylemişti.
İsrail devlet televizyonu KAN ise Güvenlik Kabinesi'nin Gazze kentini işgal hazırlıkları ile ateşkes ve esir takası anlaşması müzakerelerini görüşmek üzere bu gece toplanacağını aktarmıştı.
Hamas, arabulucuların sunduğu 60 günlük ateşkes ve Gazze Şeridi'ndeki bazı İsrailli esirlerin serbest bırakılmasını öngören teklifi kabul ettiğini duyurmuştu.
-
Metin Güner 1 ay önce Şikayet EtZalim kafir terörist Siyonist ,israil Netenyahunun Katliğamına Yaşıyor olsalar Moğallar , Bizden daha zalimler varmış diye Üzülürdü....!!!!!!!!!!!!!! İNSANLIK KATİLLERİ.... RABBİM KAHRI PERİŞAN EĞLESİN....Beğen Toplam 1 beğeni
-
vatan 1 ay önce Şikayet EtMüslümanlsr birleşip Kstil istilacı İsraili vermalı bunun başka bir altarnatifi yokBeğen Toplam 1 beğeni
-
Murat 1 ay önce Şikayet EtSiyonist katil soykirimci israil oyalama taktigi uyguluyor ates kes diyip gunde yuz yuzeli mahsumu katlediyor dunyada bunu yutuyor telavivde siyonistin cani yanmadikca bu savas bitmezBeğen Toplam 7 beğeni
-
Türk 1 ay önce Şikayet EtAllah bu zalim siyonistlerin helakını yakınlaştırsın.. Yok etsin bu zalimleri..Beğen Toplam 1 beğeni
-
Günergök 1 ay önce Şikayet EtMevla istese lut kavmi gibi o beldeleri baslarina geciremez mi...elebette muktedirdir.. lakin imtihan olan biziz.. mevla kaliteyi ayiriyor kalbi agriyanla siyonist malini alan kalbi bugz etmeyenle bir olur mu. Sehit olana sorsan tekrar gelmek istemez ya biz ne olacagiz. 1 kuruş dahi siyonistlere destek olmayin cehennmeden yer satin almayin.Beğen Toplam 4 beğeni