Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'den Türkiye açıklaması!

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya ile görüşmelerin nerede yapılacağı sorusuna cevap verdi. Zelenski, "Görüşmeler Türkiye, Körfez ve Avrupa ülkeleri ev sahipliği yapabilir." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 26.08.2025 21:46 GÜNCELLEME 26.08.2025 21:47
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski, Türkiye, Körfez ülkeleri veya Avrupa ülkelerinin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmelere ev sahipliği yapabileceğini açıkladı.

"TEMASLARIMIZ OLACAK"

Zelenski, yayınladığı video mesajında, “Bu hafta Türkiye, Körfez ülkeleri ve Ruslarla görüşmelere ev sahipliği yapabilecek Avrupa ülkeleriyle temaslarımız olacak. Biz de savaşı sona erdirmek için her şeyi en üst düzeyde hazırlayacağız” ifadelerini kullandı.

Zelenski, Putin ile görüşme çağrısı yapmıştı; ancak Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, böyle bir toplantı için henüz bir gündemin hazırlanmadığını belirtmişti.

Öte yandan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Ofisi Başkanı Andriy Yermak’ın da ülkenin savunma bakanı ile görüşmek üzere Katar'a gittiği öğrenildi.

Enes Kılıç Haber7.com - Haber Editörü
Haber 7 - Enes Kılıç

Editör Hakkında

YORUMLAR 23
  • Ayazagalı 33 dakika önce Şikayet Et
    Git Rusya ya bağlan abd ve ab ye beş Kr verme. Kullanıp attılar seni. Elleri boş kalsin Be cahil
    Cevapla
  • Neocon tayfası 35 dakika önce Şikayet Et
    Soros Darbesiyle tepeden inme Başkan.
    Cevapla
  • Fitne 36 dakika önce Şikayet Et
    Bunun işi Bölgemizi sahipleri adına karıştırmak. Düş yakamızdan!
    Cevapla
  • iyider 56 dakika önce Şikayet Et
    Gelsin gelsin palyaço başkanı yakından görelim..
    Cevapla
  • çağrıbey 1 saat önce Şikayet Et
    ukraynayı kullandılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'den istifa etmişti... Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak AK Parti'ye mi geçecek?
Bakan Şimşek: Enflasyon beklentilerindeki düşüş dezenflasyona destek sağlıyor