Son dakika... Gazze'de kan oluk oluk! Şehit sayısı duyuruldu!

Son dakika... Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde toplam can kaybının 64 bin 964'e, yaralı sayısının 165 bin 312'ye yükseldiğini duyurdu.

GİRİŞ 16.09.2025 15:15 GÜNCELLEME 16.09.2025 16:36

Gazze'deki Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in devam eden saldırılarında yaşanan can kayıpları ve yaralanmalara ilişkin son bilgiler paylaşıldı.

SON 24 SAATTE 59 ŞEHİT 386 YARALI! 

Son 24 saatte Gazze Şeridi'ndeki hastanelere 59 ölü ve 386 yaralının getirildiği belirtildi.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde 19 Ocak'ta varılan ateşkesi bozarak 18 Mart'tan bu yana düzenlediği saldırılarda 12 bin 413 Filistinlinin yaşamını yitirdiği, 53 bin 271 kişinin yaralandığı kaydedildi.

İsrail-ABD güdümlü sözde yardım dağıtım noktalarında Filistinlilerin hedef alındığı sistematik saldırılarda 27 Mayıs'tan bu yana öldürülenlerin sayısının 2 bin 497'yi, yaralananların sayısının da 18 bin 294'ü aştığı ifade edildi.

ENKAZ ALTINDA HALA BİNLERCE NAAŞ VAR!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten beri düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının ise 64 bin 964'e, yaralıların sayısının 165 bin 312'ye yükseldiği bildirildi.

Gazze Şeridi'nde enkaz altında hâlâ binlerce ölü olduğu belirtiliyor.

KAYNAK: AA
Fatih Yoncalık Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Fatih Yoncalık

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Fatih Yoncalık, yüksek lisansını İstanbul Medeniyet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde yaptı. Trakya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde doktora programına devam eden Fatih Yoncalık, öğrenim hayatı boyunca muhtelif gazete ve dergilerde bilhassa dünya gündemi ve Orta Doğu üzerine çeşitli yayınlar yaptı. Meslek hayatına AKŞAM Gazetesi’nde başlayan Yoncalık, Eylül 2024’ten bu yana Haber7.com’da “Dış Haberler Editörü” olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 37
  • Hyr 1 ay önce Şikayet Et
    sonda vuracağın darbeyi başta vur. boşa gitmesin. seni idam sehpasına gönderince yaptığın zararın sana faydası yok
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 ay önce Şikayet Et
    KUR’AN MAİDE 82 ; "İman edenlere düşmanlık bakımından insanların en şiddetlisini elbette YAHUDİLER ve şirk koşanlar olarak bulacaksın..."
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    ey zalimler unutmayın Allahında bir hesabı var ve o hesap günü elbet gelecek
    Cevapla
  • Rahim 1 ay önce Şikayet Et
    Bunlarin hakkindan ancak islam birligi hilafet makami gelir, bu kafir onu bildiginden bu gavurlugu yapiyor, dünyanin cenneti islamin devleti insaallah.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Allah şahadetinizi kabul etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dolandırıcılar tarihi projeyi fırsat bildi! Vatandaşa büyük tuzak
Amerika'nın genç sağcıları artık İsrail karşıtı