Komşuda Batı Nil virüsü alarmı! Can kaybı artıyor

Yunanistan'da Batı Nil virüsü nedeniyle son bir haftada 8 yeni vaka tespit edilirken, 2 kişi yaşamını yitirdi.

Komşuda Batı Nil virüsü alarmı! Can kaybı artıyor
Komşuda Batı Nil virüsü alarmı! Can kaybı artıyor
GİRİŞ 17.09.2025 22:09 GÜNCELLEME 18.09.2025 00:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yunanistan Ulusal Kamu Sağlığı Kurumu tarafından yapılan açıklamada, 1 Ocak'tan 17 Eylül'e kadar ülkede toplam 83 Batı Nil virüsü vakasının kayda geçtiği bildirildi.

Açıklamada, son bir haftada 8 yeni vakanın tespit edildiği ve 2 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Yeni vakaların görülmesinin beklenen bir durum olduğu kaydedilen açıklamada, sivrisineklere karşı kişisel koruma önlemlerinin uygulanması istendi.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Kırkdokuzelli 14 saat önce Şikayet Et
    Bir batiNil sivrisinek eksikti oda yakında komşudan bize gelir
    Cevapla
  • Kudüs 16 saat önce Şikayet Et
    Ne olacaktı gazzeliler orada ölecek siz rahatmış edeceksiniz , biz rahatmış edeceğiz bunlar daha iyi günlerimiz. Yani fragman.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Zelenski '100 yıllık ortaklık' anlaşmayı imzaladı!
Bakan Kacır'dan milli savunma sanayii ile ilgili çarpıcı sözler