Ahmed Şara, ABD'de Meloni ile görüştü

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ABD'de İtalya Başbakanı Meloni ile görüşürken görüşmede Suriye Dışişleri Bakanı Esad Şeybani ve beraberindeki heyet de hazır bulundu.

Ahmed Şara, ABD'de Meloni ile görüştü
Ahmed Şara, ABD'de Meloni ile görüştü
GİRİŞ 24.09.2025 10:23 GÜNCELLEME 24.09.2025 10:23

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nun 80. oturumu devam ediyor. Liderler tek tek dünyaya seslenerek mesajlar veriyor. Bunun yanında liderler, bakanlar ve bürokratlar düzeyinde pek çok görüşme gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir araya geldi. Suriye Cumhurbaşkanlığı'ndan görüşmeye ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamaya göre, Suriye Cumhurbaşkanı Şara ile İtalya Başbakanı Meloni, New York'taki İtalya Daimi Temsilciliği'nde görüştü. Görüşmede, Suriye Dışişleri Bakanı Esad Şeybani ve beraberindeki heyet de hazır bulundu.

 

Erkan Talu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'da okul servis araçları için yeni karar
Litvanya: Rus İHA'larına karşı savaş uçakları devreye girsin!