İsrail'in vurduğu Hizbullah lideri Nasrallah’ın son fotoğrafı ortaya çıktı
İsrail’in Beyrut’u bombaladığı saldırıda öldürülen Hasan Nasrallah’ın son fotoğrafı Lübnan medyasında yayınlandı.
Lübnan Hizbullahı'nın eski Genel Sekreteri Hasan Nasrallah’ın ölümünün üzerinden bir yıl geçti.
Geçtiğimiz yıl İsrail'in hava saldırısında yardımcısıyla birlikte can veren Nasrallah'la ilgili ilk kez yayımlanan bir görüntü medyaya servis edildi.
SON FOTOĞRAF OPERASYON ODASINDA
Medya kuruluşları, Hasan Nasrallah’ın son kez operasyon komuta merkezinde çekilmiş fotoğrafını yayımladı.
Çatışmaların sevk ve idare edildiği operasyon odasındaki fotoğrafta Nasrallah'ın kalabalık bir masanın baş köşesinde askerî kurmaylarıyla toplantı yaptığı görülüyor. Nasrallah'ın arkasında Lübnan ve Ortadoğu haritalarının yer alıyor.
Beyrut merkezli El-Meyadin TV, kareyi “Milletin şehitlerinin efendisi Seyyid Hasan Nasrallah’ın, şehit olmadan birkaç gün önce direnişin ön saflarında olduğu son fotoğraf” sözleriyle paylaştı.
İşte o fotoğraf karesi:

Nasrallah'ın cesedi, öldürüldüğü yer altı karargahından çıkartıldı!
_____________
10 SAVAŞ UÇAĞIYLA 83 BOMBA
İsrail Hava Kuvvetleri’ne ait 10 savaş uçağı 27 Eylül 2024’te saat 18.20’de, Nasrallah’ın bulunduğu Beyrut'un güneyindeki Dahiye mahallesindeki gizli yeraltı üssüne bomba yağdırdı. Operasyonda her biri bir ton ağırlığında 83 bomba kullanıldı.
Saldırıya F-15I'lerin yanı sıra, geleneksel GPS'e ek olarak hassas hedef güdüm sistemiyle donatılmış Amerikan yapımı BLU-109 bombaları atan F-16I'ler de katıldı.
Saldırılarda Hasan Nasrallah'ın yanı sıra yardımcısı Haşim Safiyuddin de can verdi.

Hasan Nasrallah suikastı nasıl oldu? Hizbullah lideri Hasan Nasrallah kimdir?
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtYeryüzündeki en büyük yiğitlerden evladı resul değerli bir İslam alimi idi ve ona yakışır şekilde şehit olduBeğen Toplam 1 beğeni
-
Nedim 1 ay önce Şikayet EtBunların yerini bildiren haini bulmaları lazım.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtO karargahta Suriyeli müslümanların katli için kaç operasyon yönetti bu Nasrallah. Rabbim sen büyüksün.Beğen
-
Müslüman 1 ay önce Şikayet EtAşşalik İran uşağı...müslüman düşmanı serfesiz cehenmede ateşin bol olsun.Beğen Toplam 1 beğeni
-
%100 FATİH 1 ay önce Şikayet Etdünyanın en büyük yalancısı, blöfçüsü ve sünni dümanı ,zalimlerin dostu.... işte böyle yok olup gittin.Beğen Toplam 2 beğeni

