1 dolarlara Trump resmi basılacak

ABD'nin 250’nci kuruluş yılı nedeniyle 1 dolara ABD Başkanı Donald Trump'ın resmi basılacak.

GİRİŞ 04.10.2025 13:41 GÜNCELLEME 04.10.2025 14:29

ABD Hazine Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, gelecek yıl ABD'nin bağımsızlığının 250’nci yıl dönümünü anmak için Başkan Donald Trump'ın resminin yer aldığı bir dolarlık madeni para üretilmesinin planlandığı duyuruldu.

‘SAVAŞ, SAVAŞ, SAVAŞ’ YAZISI DİKKAT ÇEKTİ

Madeni paranın taslak tasarımında, paranın bir yüzünde Trump'ın profili bulunuyor, diğer yüzünde ise Trump, Amerikan bayrağı önünde yumruklarını sıkmış bir şekilde tasvir edilirken, yanında ‘Savaş, savaş, savaş’ yazısı yer alıyor.

Amerikan bayrağı önünde yumruklarını sıkmış bir şekilde tasvir edilen Donald Trump'ın fotoğrafının yer aldığı ve yanında ‘Savaş, savaş, savaş’ yazısı yer alan dolar.

KAYNAK: DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR 27
  • misaf 1 ay önce Şikayet Et
    adam diktatörlüğünü Amerika'da ilan etti
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    katil
    Cevapla
  • FARUK KOZAN 1 ay önce Şikayet Et
    Fight giogle translate kullanirsaniz kavga diyor. normal dôvûs anlamina gelir bilginize
    Cevapla
  • Karaoğlan 1 ay önce Şikayet Et
    Dövüş veya mücadele et tercümesi savaştan daha uygundur kanaatimce ….
    Cevapla
  • eğitimci 1 ay önce Şikayet Et
    İte benziyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'da Türk çalışanın kahreden sonu! 'Açım' diye girdi, katletti...
İmamoğlu rüşvet ağını ifşa eden belgeler! İşte yolsuzluk düzeni