ABD Başkanı Trump'tan Hamas'a tehdit: Her şey tepetaklak olur!
ABD Başkanı Donald Trump, 20 maddelik Gazze planını kısmen kabul ettiğini duyuran Hamas'ın 'hızlı hareket etmesi' gerektiğini söyleyerek, "Hamas hızla hareket etmeli yoksa her şey tepetaklak olur." ifadelerini kullandı.
ABD Başkanı Donald Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile birlikte açıkladığı 20 maddelik Gazze planını kısmen kabul ettiğini duyuran Hamas'a yönelik dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

TRUMP'TAN BARIŞ ANLAŞMASI ÇAĞRISI
Trump, kendisine ait sosyal medya platformu üzerinden yaptığı açıklamada, İsrail'in rehine takası ve barış anlaşmasına fırsat tanımak amacıyla bombalamaları geçici olarak durdurmasını memnuniyetle karşıladığını belirterek, Hamas'ın 'hızlı olması gerektiğini' söyledi.
"HAMAS HIZLI HAREKET ETMELİ YOKSA HER ŞEY TEPETAKLAK OLUR"
Hamas'a seslenen Trump, "Hamas hızla hareket etmeli yoksa her şey tepetaklak olur. Birçok kişinin olacağını düşündüğü gecikmelere veya Gazze'nin tekrar tehdit oluşturmasına yol açacak herhangi bir sonuca müsamaha göstermeyeceğim. Hadi bunu hemen bitirelim. Herkes adil muamele görecek!" dedi.
Gazze’nin geleceğini belirleyecek diplomasi: Türkiye merkezde
NE OLMUŞTU?
Hamas, İsrail'in çekilmesi ve ateşkesin sağlanması için ABD Başkanı Donald Trump'ın açıkladığı 20 maddelik Gazze planını kabul ettiklerini duyurmuştu.
Trump, Hamas'tan gelen yanıt sonrası yaptığı açıklamada kalıcı barışın kabul edildiğine inandığını bildirmişti. Trump, İsrail'den bombalamayı durdurmasını istemiş; bu sayede esirleri alabileceklerini söylemişti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yaptığı açıklamada Hamas'ın barışa hazır olduğunu bir kez daha gösterdiğini dile getirmişti.
-
ismail 1 ay önce Şikayet EtBu sarı domuz önce köpeğini sağlam bağlaması lazım. Ona buna saldırma tam gaz devam ediyor ama sahibi hala ısırılanları tehdit ediyor.Beğen
-
Yeşil siyah 1 ay önce Şikayet EtRabbim mukaddes kitabımız Kur'an-ı Kerim,de hıristiyanları kâfirleri dost edinmeyin onlar sizin apaçık düşmanınızdır diyor benim için olay birmiştir rabbim sen ne güzel vekilsinBeğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtHadi Trump rusya yida böyle tehdit ette görelim seni sahte kovboy seniBeğen Toplam 7 beğeni
-
Filistinli ZAZA 1 ay önce Şikayet Etsen kimsin lan soytarı kardeşlerimizi tehdit ediyorsun sarı şeytan sen ve itin sonu yakındır Allahın izniyleBeğen Toplam 2 beğeni
-
Mehmet Tosun 1 ay önce Şikayet EtDoğru israil ve ABD ye güvenilmez Hamas dikkatli olmalı kaç kez verdiği sözden döndüler bunlar ama şunuda söylüyüm bu kafirler cehennem ateşinde öyle bi cıglık atacaklarki keşke taş olaydık Gazze'nin köpegi olaydık diyeceklerBeğen Toplam 6 beğeni