Almanya'da belediye başkanına bıçaklı saldırı: Ağır yaralı...

Almanya'nın Herdecke kentinin yeni belediye başkanı Iris Stalzer’in bıçaklı saldırıya uğradığı bildirildi.

Almanya'da belediye başkanına bıçaklı saldırı: Ağır yaralı...
Almanya'da belediye başkanına bıçaklı saldırı: Ağır yaralı...
GİRİŞ 07.10.2025 16:50 GÜNCELLEME 07.10.2025 18:09

Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya (NRW) eyaletine bağlı Herdecke kentinin yeni belediye başkanı Iris Stalzer, uğradığı bıçaklı saldırıda ağır yaralandı. 28 Eylül’de göreve seçilen Stalzer’in, evinde ağır yaralı halde bulunduğu belirtildi.

Olay sırasında evde bulunan Stalzer’in 15 yaşındaki oğlu ve 17 yaşındaki kızının, polis ve sağlık ekiplerine haber verdiği kaydedildi. Stalzer'in oğlu ilk ifadesinde, annesinin sokakta birden fazla kişi tarafından saldırıya uğradığını iddia etti.

Ancak olayın ayrıntıları henüz netleşmedi. Stalzer’in, hastanede yoğun bakıma alındığı açıklandı.

KAYNAK: DHA
Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika! KKTC'deki seçim sonuçlarına Türkiye'den ilk tepkiler
Fenerbahçe - Fatih Karagümrük | CANLI